Огледало вътре: 14 начини, за да отразят своя уникален стил

Истински арт нуво: мраморни стени с огледални вложки

Огледало — може би най-магически предмет от интериора и, за съжаление, несправедливо лишени, от гледна точка на интериорът. Извън тази проста позиция трябва да бъде поставен в банята и в интериора на антрето, понякога като вътрешните стени на шкафа. Де способността на огледални повърхности, е огромно. Опитайте огранить този диамант, и ще видите как Нова Светлина ще искрят с вашия интериор.

Форма и пространство

Огледала, визуално увеличават пространството тесни и малки помещения (основният проблем на „хрушчов“ и „Ленинград“), но самотно виси на огледалото в тесен коридор едва ли ще разшири границите си. Създайте своя собствена приказка ще помогне за 3, 5, 10 огледала с различни размери. Класически интериор такива огледала ще изглеждат в рамките на рамки с дебелина лепнины (може би с малко осветление). За съвременните стилове са подходящи цветни тесни рамки с различни форми (кръгли, триъгълни, пятиконечные и т.н.) може да матирование (нанасяне на рисунки върху стъклена повърхност) на изображения от популярни филми, комикси и спорта. Отразено в няколко огледала едновременно, Лампа за осветление ще позволи да се създаде визуално пространството около стаята.

За да създадете пространствената картина на проекта, който ще съживи и ще допълни интериора, използвайте огледалото на повърхността.

Размисли

Важно е да се огледала в противоположни стени отразяват самите себе си, в противен случай рискувате да се получи не само естетически какофонию, но и психологически. Едва ли е комфортно ще се чувстват, когато растроение неговата личност, всеки път, когато се ходи по този коридор. Пред огледалото можете да окачите в рамка снимка на любим човек, и сега той ще бъде два пъти по-обичана.

С огледало можете да направите декоративен акцент, отражение на съоръжения и елементи, ще бъдат придружени от оригиналния асимметрией

Дисперсия на светлината

За създаване на униние, да се притеснявам крушка на по-ниска мощност и стандартни огледала за смяна матова или видоизменени амалгама под земята метал. Като алтернатива нередно полиран до блясък алуминий, мед, или дори и сребърни плочи. Отличен за модерното.

загрузка...

Огледалото е ефективен помощник в много трудни ситуации, свързани с украса на стаята, защото можете да създадете уникална повърхност на огледалото, че няма да има кой да

Разбито отражение и Кривото огледало в интериора

Още една идея огледало оформяне на коридор за хора с чувство за хумор. Направете поръчка на криви огледала и украсите им една от свободните стени (може да бъде под формата на апликации или със същия размер, подредени в редица). Дори най-мрачното настроение в понеделник сутрин промяна на радостно настроение, с такова разнообразие ужимок за авторското право и размери.

Това е модернистичен и авангард благодарност просто реагира на използването на разнообразни необичайни огледала

Топла и уютна атмосфера за вашия апартамент, къща или офис, можете да създадете с помощта на декоративно огледало, защото е труден, творчески и елегантни изделия

Огледала по тавана

Огледален таван поставете по — популярен вариант на оформяне на интериора. Стая с таван става визуално много по-просторни и по-леки. Особен успех се радват на огледални тавани в семейната спалня. Целта на такава декорация, ние ще оставим за самостоятелно проучване.

Ако искате визуално да вдигне границата на тавана и увеличават осветление, идеално решение ще стане оформяне на тавана са до огледалото.

Шкаф с огледало може да се използва като алтернатива на обичайните монтиран на стената огледало

Луксозен външен вид на стайни растения

Един от вашите хобита е начало на реколтата? Отделете време, за да се превърне 3-4 саксията с бегониите на балкона рафтове в момента в цветната градина. Циментира задни огледална повърхност ще се умножава своите зелени листа в десетки пъти.

С помощта на успешно се поставя огледало предмети в интериора на стаята спокойно, можете да не само да избират, но и да се увеличи

Огледални панели

Крехкост-главният недостатък на огледални повърхности. Ако искате да инсталирате огледало картина на голяма територия, има начин да се разделят на повърхността на няколко части. Огледални панели могат да бъдат съставени като геометрично правилни форми (разделени на квадрати или ивици), а разстройство на „фрагменти“. Освен това, разстоянието между редовете в този раздел могат да бъдат минимални и с малки вариации.

Правоъгълно огледало без рамка, подходяща за почти всяко помещение.

Очарованието на фюжън стил в интериорния дизайн на стаята, където фокуса на огледалото прекрасна форма в тънка златна рамка

Стенни лампи, лампи и огледала

Вашата всекидневна ще се превърне в зала за церемонии, ако закача на стената или инсталиране на лампиона върху дълга дръжка пред тесен огледало 30-40 см ленти (на нивото на пода или на цялата височина на стената).

Инсталиран на огледалото, ако това не е баня, подходящ само за големи площи

Мозайка

Миниатюрна огледална мозайка декор на място фактурные стени (например при завършване на декоративна мазилка) на стая малък размер. Улов на отразената светлина, независимо от това, от какъв източник, огледална повърхност, визуално ще напълни стаята със светлина и блясък с игриви отблясъци. В съответните случаи тази техника за декориране на престилка за малка кухня. Вместо декоративни плочки можете да използвате огледално-рефлексен кутия със същия размер с рогожкой или геометрични отдел.

Ослепително комбинация от мозайка кухненската престилка и сребърни изделия

Огледало с неправилна форма или на рамката, за да ви помогне да се подчертае, допълни и да доведе в декоративна жар интериор

Огледален гардероб

Гардероб с огледални фасади винаги е печеливша за малка спалня. За да фасадата не изглеждаше твърде обикновена и скучна, допълнително матирование с шарени мотиви, повторяющими декорация на стени осигуряват балансирано изображение на завършен интериорен дизайн.

С помощта на огледало шкаф-купе и вие можете лесно и без усилия да се увеличи пространството една малка стая

Декорирайте детската градина

За детска стая ще отговаря на контура огледала в картините на известните анимационни герои. Например, огледало във формата на Мики Маус или на състезателни автомобили светкавица Маккуин за момчета, или растящите малка фея Дин-Дин, приятелка на Питър пэна в спалнята за момичета-това е чудесно решение.

Стая за тийнейджър — това е мястото, където вие ще имате най-разнообразен избор на форми и рамки

Декора на стените

Тесен огледални плочки, мозайка или групата може да играе ролята на декоративно уплътнение между стыками две разнородни повърхности на равна стена, например, при прехода от мазилката на стената или от един цвят към друг.

Ако предпочитате екстравагантност, парчетата от счупеното огледало, подходящи за интериора на вашата стая. Огледални парчета отразяват светлината не е по-лошо от всичко е огледало, а също така ще помогне за разширяване на пространството

Елемент на парни машини в интериора: голямо огледало радиални секции

Огледала и камини

Огледало лист се използва широко за декорация на задната стена на фалшиво-камини. Свещи в имитация на портала камина, отразената светлина вградени огледала и плочки, за да създадете пълен ефект на големи пламъци.

Огледала също могат да бъдат използвани в fallscasino портал, защото при светлината на свещ, отражающихся в огледалата за обратно виждане създава графично изображение

Най-добрият коментар

За комфортна работа зад бюро или роял, в случаите, когато седите с гръб към вратата, на нивото на очите се препоръчва да се мотае малко огледало. Така вие веднага ще видите всички входящи, не излиза от случая.

Бели стени могат да бъдат украсени с различни форми и размери огледала, в резултат на което „брой на прозорците“ съживява помещението и го прави много по-лесно

Пълна промяна на външния вид на помещението с помощта на декоративни корнизи и корнизи (имитация на леене) и голямо огледало от пода до тавана

Кръгли огледала могат да бъдат използвани като декоративен елемент, защото те обещават слънце