От почистване на ютия в домашни условия? Научат да го правят бързо, ефективно и евтино

Специален молив – най-добрият метод за почистване на желязо

Често в живота се случва досаден оказия, тя е нарушен, когато препоръчани температурни условия, причиняващи ютия патица, или „плюе“ мащаб. Възниква основателен въпрос: как да почистите ютията в домашни условия и как да се отървете от котления камък? В идеалния случай, добре е да имат под ръка специален молив, който може да се купи в железарския магазин. Намазал – и готово – магията се е случило: подметка ютия блести в първоначалния си вид.

Но понякога ние ходим в селото за почивка, където Вие не винаги можете да намерите почистване молив за ютия. И у дома често нищо не може да се справи, а вече спешно трябва да се изгладят ризата и спешно някъде да избяга. Нека не се отчайваме и да изпадате в паника: ние имаме всичко необходимо „дом оригинал“. Важно е да знаете какво и как да се опаковат.

Ако не знаете как да почистите ютията вкъщи, въоръжени с набор от химия и чета по

Три общи проблеми желязо

Любими ютия спечели три демони – мразь, остаряла и „нещо странно вътре“. При приближаване на дрехи по време на гладене сън бели бучки, Гари черна подметка, и „нещо вътре“ трябва старателно да разбера.

От почистване на ютия от котлен камък?

Скалата се формира от поглъщане и отопление на лошото качество на водата от чешмата. В идеалния случай, първоначално, за да се предотврати появата, трябва да използвате дестилирана вода или сами да пие – филтрирана или бутилирана от магазина.

Но ако „демон-мразь“ вече неволно влезе в горещо тяло на своя верен приятел, той може да бъде изхвърлен.

загрузка...

Везни – главният враг на парна ютия. Изправени пред много, но не всеки знае, как това може да се води

Как да почистите ютията от кожа в домашни условия?

Начало „экзорцизма“, просто отидете в домашната аптечка или в кухнята и да видите какво е на разположение.

Инструменти и техники:

Минерална Вода – готов изцеление „еликсир“. В него се съдържат много химични компоненти, които при нагряване и взаимодействие бързо премахване на котления камък.
14 лимонена киселина във всяко семейство. Вземете чаша, напълнете я с топла вода (разбира се, преварена, не от чешмата, ние трябва да го изгоним, не го хранят), заспал в него 25 грама прах, лимонена киселина. Изсипва се в контейнер, предназначен за вода, поставете щепсела на кабела на ютията в контакта, го чака, за да получите горещ и да започне да съска, шепот магическо заклинание „мразь, Изыди“ и натиснете бутона отпаривателя, отговаряща за Парен удар.
13

Съвет! Процедурата се извършва най-добре над тазиком, както и в случай с Jet ще лети останките на нашите вредители – скалата.

Основно почистване от котлен камък парна ютия в рамките на малък басейн

След успешното почистване трябва да попълните чиста вода и по същия начин се изплаква „стомах“ железен. Всичко е готово, насладете се и вече не греши, и да даде своя верен другар на филтрирана вода.

Амоняк помага леко избелва подметка и отвори, които позволяват на струя пара. Влажни козметични памучен тампон магически еликсир и внимателно избършете дупки. Очаквайте още веднъж прочищаем дупки с памучен тампон, потопен амоняк с алкохол.
13 магическо обвивка – вземете 2 супени лъжици обикновена сода за хляб, същите 1,5 супени лъжици лимонена киселина и 1 лъжица оцет (9%), приготвя се смес от напоена тъкан и загрейте ютията, извадете щепсела от контакта и да се постави върху тъкан подметка. След 15 минути, избършете с чиста влажна кърпа, останки от плака извади от дупки с клечки за зъби. „Демон“ изхвърлени остатъци от живота му се изчиства. Оцет и амоняк-това е „тежък Арсенал“ за желязо, чието дъно е заловен напълно, плътно вкара дупки. Няма да помогне спирт или се измиват с лимонена киселина отвътре: трябва да се направи вана, проведе ритуал и трудно за четене на мантри. Вземете отделен съд и се готви пречистващата смес: в литър вода, налейте 2 чаши оцет 9% концентрация, разбърква се добре. Подготви купа, която да може напълно съдържат желязо, залей предварително сварен средство. Тъй като желязото е нагревателни елементи, не могат да бъдат поставени директно в леген с оцет вода трябва да се изгради пиедестал. Вземете няколко подгъви и поставете стойката, така че да иммерсионная течност се нанася само върху повърхността на стъпалата, без да жертвате пластмасови, каучукови изделия, кабел и други електронни компоненти. Остави ютията в чистящую течност за 1,5-2 часа, да чакаме и да четат молитви. След определеното време, премахнете, изтриете, и да се даде до края на деня, защото той е преживял силен стрес. След 24 часа, избършете излишното и прогладить плат, защото аз мога да спя трохи. Сега нашият приятел чисто.
13

„Демон“ Гари

Почерневшее подметка – най-мощният „демон“ и най-често срещаната причина, принуждавайки да се търсят начини за почистване на ютия от справки. Но това не трябва да се страхуват, и трябва да бъде умен и да използва основни знания в областта на химията – и за няколко минути, за да се справят с тази напаст.

Дори и от най-упоритите Гари почистване на ютия в домашни условия, само за

Как да изчистите изгорели iron от пресни въглероден?

    Съвет Мойдодыр – сапуни, ароматни и пушистое кърпа. Загрява ютия, скара на ходилото с парче много евтин сапун, изчакайте, докато изстине, се мият с мека кърпа, сапун разводите заедно с горящи. Водороден пероксид се нанася върху памучен тампон, съвсем пресни, не твърде много, справки и котлен камък. Опит за една найлонова торбичка, за да се слеят в екстаз с гореща ютия (както често се случва в живота) ще се задържат обикновените течности лакочистител. В по-тежките случаи, с обширни лезии или забравени стари следи от борбата ще премине „тежка артилерия“.

13

Химически молив, закупен предварително за всеки случай. Това просто следвайте инструкциите на опаковката. Паста за зъби се нанася върху ходилото е дебело, равномерно и здраво страна на гъба кърпички кафяви покритие.

Паста за зъби може да се почисти до блясък не само за зъбите

Паста за зъби + сода за хляб – принцип за нанасяне и отстраняване на същото.

Важно! Не е подходящ за деликатни повърхности на тефлон, иначе чисто.

13

Сол отдавна е известно, за изцеление и многофункционални свойства на сол. Това помага за премахване на натрупвания на въглероден двуокис. Вземете готварска сол, тя е по-малко, и затова е по-добре нормална подходящ, като ги равномерно върху бял лист хартия, държейки го с гореща ютия.

Съвет! С помощта на метод за почистване на сол, не можем да си позволим да кристали сол, попадащи в парни дупки.

В истинския смисъл на думата блестящ резултат от използването на сол

Лимонена киселина премахва котления камък в допълнение към добре и гарь. Разтворът трябва да се приготвят в същото съотношение като при почистване на скалата с кърпа.

Важно! Начин с лимонена киселина или лимон не е подходящ за алуминиеви ютии – те са реакция на окисляване се случва.

Свещ. Раскаленное желязо, инструменти за приготвяне на храна за „ритуала“. Увийте свещ с кърпа, потупване засегнатия орган гореща приятелка – гореща лава тече надолу ще премахне напълно „демон“. Ютия трябва да се държат вертикално и трябва да държат ръцете си от изгаряне, са си слагали ръкавици. Не е излишно да и нещо да плащам, че тече парафин-това не е „Оперативна“ екстра “ и “ изгонването на демона не скочи върху килима или дивана. В процеса на почистване, за да не излива восък отвор за пара, трябва няколко пъти да натиснете бутона отпаривателя. След всички беди, избършете ходилото с влажна кърпа. Желязо, е второ раждане!

Свещ – много добър помощник в борбата за чистота на ходила

Лечебна мехлем, сода и Фейри да се вземат в равни количества и се разбърква до гладка каша, нанесете, изчакайте няколко минути, интензивно три най-трудната част на гъба, четене на мантри. Ако не, пригответе вана. Магията на „басейн“. Направи слаб разтвор на течен препарат за почистване, лимонов сок и сол, всички части в равни пропорции. Изсипете в трета тиган, за да бъдат натоварени по половин час на ходилото на ютия, така че течността да не влиза в контакт с пластмаса и подробности за отопление. Ако „зъл дух“ нагар не желаят веднага да напуснат, в съд с разтвор може да се добави сода, след това погружайте ютия и бавно загрейте. Преди това средство не може да устои нито един нагар! Останки от изтриване с мека кърпа.
14

„Нещо вътре“

Да ви открия една малка тайна: тази атака е напълно размер, не става навън и свободни вътре. Той Ви информира за улавяне на желязо горчив звук „маракас“, когато вие влизате през вратата и да се премести верният му помощник. За решаване на този проблем е да вземете съвети за това как да почистите ютията от вътрешността на къщата с помощта на лимонена киселина.

Сега вие знаете как се бори за своя чифт приятел

Интересно, как за почистване на ходилото на ютия в домашни условия, ще се изненадате колко е просто, и най-важното, тези методи за почистване. Дори не можем да приемем скучна работа – това е малко невероятни открития. С някои от тях вие ще се чувствате като млад химик, с други практически шарлатанин и шаман. За премахване на тежки блокажи, и Гари, ще научите някои тънкости зельеварения и почти да усетите опасност и значението на произведения на древните заклинателей. Във всеки случай, скучно Ви дава точно това, не ще и три „демон“ ще бъдат прогонени малко кръв, и Вие няма да похарчите нито стотинка. След като прочетете тази статия, сте получили безценни знания, които ще ви помогнат в бизнеса или в страната.

13