Пеперуда на стената: 70 вдъхновява fotoda и майсторски клас в декор със собствените си ръце

Декорация на стени пеперуди бяла хартия

Днес, за да се създаде уникален интериор на различни възможности. Пеперуда на стената, снимки, които ще видите в този материал – оригинален начин за подправка на празна стена. Ремонт завършен, мебели, виси на нови завеси, но за завършване начин помещението не е достатъчно. Пеперуди от хартия върху стената-това е творческа идея, която не може да не привлече внимание.

Интересно решение за декорация на огледалото на стената в спалнята хартиени пеперуди

Стенен декор от ярки пеперуди

Пана от хартия пеперуда на стената

загрузка...

Колаж на стената от колекцията на пеперуди в рамка

Стенни състав от черна хартия пеперуди

Създаването на такъв декор ще отнеме минимум материали и свободно време. Дори ако в къщата не е подходяща хартия, продава се във всеки отдел на офис консумативи и евтино. Ако искате да се занимавате с изрязване на силуета, можете да си купите готови стикери с лепило на основата.

Но развяващи красавици можете не само на хартия – има и други материали, подходящи за реализация на идеята. Това ще бъде тема за разговор.

Готови цветни декорации за стени пеперуди

Пеперуда на стената с ръце

Пеперуди като дизайнерски ход се използва не само за декориране на стени. Те украсяват рамки за снимки и картини, полилеи и лампи, огледала, тавани. Въпреки това, на пеперуди в интериора на стената е най-популярен. И това не е просто красива част от пейзажа: законите на Фън Шуй, пеперуди, се считат за символ на радост, на Възраждането и взаимна любов.

Декор стенни часовници със собствените си ръце

Появата им в спалнята ще брачните отношения и новата боя ще е леко увехнали чувства, разожжет пламъка на страстта. Развяващи красавици не трябваше да скучае в самота – да ги клеят на стени по двойки или в по-големи групи.

Пастелни цветове, спални се разрежда с наситените цветове на декорация на стени

За направата на златни пеперуди използват различни материали:

Цветна хартия. Негрубые картон. Грамофонни плочи. Колосана кърпа. Тънка метална (кутии от бира, от Кока-Кола).

Изящни керамични пеперуди ще ви помогне да украсят стаята

Размери на растящите момичета също могат да бъдат различни и с различни форми и цветове. Въплъщение на идеята зависи от вашата фантазия и налични материали.

Импровизиран състав от пеперуди ще превърнат всяка стая

Съвет! Организира пеперуда на стената могат да бъдат хаотични или изобразен на бурен вихър. Пеперуди може да се използва като рамка за всяка композиция, например, от няколко снимки.

Бижута от пеперуди изглежда изгодно в никакъв интериора

Какъв стил е приемлив като декори

За да украсят стената пеперуди ще бъде подходящо за всеки стил на интериора:

    рустик Прованс; изобилие на технология хай-тек; аскетичен модернизъм; средно минимализъм, благородна класика.

Класически контраст спалня декор на стената

Най – важното- че миниатюра хармонизиране на кандидатстване в цвят с цялостния дизайн на интериора. В противен случай те ще изглеждат нелепо и вкус. Просто не трябва да направите пеперуди от хартия със същия цвят като стените, те просто се сливат с фона и да бъде почти незабележимо.

Детска стая в модерен стил, със светъл декор пеперуди

Идеални ще са следните комбинации:

зелени или червени пеперуди в бежевом стени; черен или тъмно кафяв, бял или сив фон; комбинация от светло синьо и ярко червено до розово стена.

Имитация на стенописи пеперуди и кабели в съвременния интериор на апартаменти-студия

Съвет! Дизайнерите препоръчват за засилване ефекта на led осветление, което създава илюзията за този човек. Детска спалня или по начин, който ще изглежда чудесно.

Светли пастелни стил прованс в детска стая с нежна пеперуда на стената

Подготовка за работа

Първо трябва да се разгледа състава и изготвяне на шаблони на пеперуди в стената. Снимка идеи може да шпионира Интернет, това е в случай, ако вие притежавате въображение нищо не казва. След това изберете материал, и ако няма нищо подходящо, трябва да отидете в магазина за канцеларски материали или бродерия.

Красиви пеперуди от плътна цветна хартия

Върху хартия или винил фолио с трафаретом изготвени от пеперуди до желаната форма и размер. В идеалния случай, обектът трябва да бъде няколко, а след това цифри ще варират. При избора на начина на закрепване трябва да се вземат предвид някои моменти:

    ако молец ще виси на стената, поне до следващия ремонт след това можете да ги използвате лепило; ако наемодателят не съм сигурен, че е пеперуда в продължение на дълго време, те могат да бъдат монтирани с помощта на игла или малки бутони.

Определяне на орнаменти по стените, с помощта на двустранен скоч

Съвет! Ясно представяне на бъдещето на есе или да се направи скица на хартия на стените, за да можете да видите карандашные линия на оформление на пеперуда. Това ще даде възможност да не се отклоняват от плана, които могат да възникнат при склеивании елементи.

Самостоятелно приготвяне на пеперудата ще помогне да повдигнете настроението си, освежаване на стаята и да спести на семейния бюджет

Пеперуди от цветна хартия

Това е най-често срещаният вариант разнос, за когото ще ви се наложи цветна хартия. За създаване на миниатюри можете да използвате компютърна програма. Придобиване на хартия не удари семейния бюджет, което е важен фактор.

Страхотна идея местоположението на многоцветни пеперуди над яслите

За закрепване на хартия до стената, не е проблем, защото тя е лесна и нежна пеперуда крила ще се разклати при най-малкото движение на въздуха. Ако присъствие на пеперуда на стената ще ви притеснява, по всяко време можете да теглите, без да получи парично обезщетение и без да вредят на тапети.

Публикуване на пеперуди в близост до уреди, можете да създадете красив ефект на обема

Ярки, блестящи пеперуди от старите, отдавна чета списания. Снимка на пеперуди са взети от Интернет и отпечатани на гланцирана хартия. За прилагането на переливалась разноцветни светлини, покрити с акрилен лак с добавянето на искри. Ефектът е зашеметяващ! Не по-малко привлекателни изглеждат композиции с флуоресцентным боя.

Красивите цветни пеперуди от старо списание

Съвет! Определяне на пеперуда на стената, която искате да запишете само къси, и крилата трябва да бъде напълно остават свободни и се наведе, за да се създаде обем.

Стенни композиции от цветни пеперуди от различни размери и форми

Състав тъкани и боядисани пеперуди

Ако стаята е оформена с помощта на течни тапети, интериор на пеперуда на стената – е идеалното решение, но като материал е по-добре да изберете плат. Можете да използвате всеки шарен или монофонични петна, които има във всеки дом. За монтаж е по-добре да се използват PVA.

Текстил пеперуда на вестникарска основа

До края на делото не се изливаше и не издържат, и материята е по-твърда, се препоръчва да се накисва във вода, с добавка на PVA лепило, оставете да изсъхне, а след това изрежете фигурки.

Голяма кърпа пеперуда на стената в детската стая

Не по-малко луксозно изглеждат нарисувани пеперуди. За да създаде уникална композиция ще ви трябва:

    шаблон, изработен от пластмаса или картон; акрилни и луминесцентна боя; тънка четка, гъба за миене на съдове.

Декор на стените с акрилни бои

С помощта на шаблон на стената акрилна боя се нанася върху основното изображение, след това очертава пеперуди, кръг флуоресцентни боя. В тъмното, плаващи нощни пеперуди ще мистериозно трепти.

Малките художници могат да украсят стените на стаята си

Съвет! Трябва да се подготви няколко еднакви шаблони и да ги закрепете на стената с помощта на тиксо. Свалете шаблон, само след като боята изсъхне, в противен случай той може да проникне през стената и да навредят на финала. По същата причина, боя не може да нанася на дебел слой.

Шаблон от тънък картон за декорация на стени

Пеперуда на стената идеи снимка на пеперуда стенни панели

От ярки пеперуди да направи стенопис на стената. За създаването на шедьовър, ви необходими следните материали и инструменти:

Стара лъскаво списание. Ножици. Самозалепваща се лента. На листа с различни размери и форми. Рама.

Стенни панели, направени от многоцветни пеперуди на красивия фон

Ярки страници в списанието, ще бъдат използвани за производство на пеперуди, броят на които се определя от размера на рамката рисунки не трябва да са малко, но извайвам от тях са твърде дебели, също не трябва да бъде.

Първо фон, а след това да се използва цветна хартия, или просто се боя акрилна боя. За закрепване на конструкцията на лепило PVA или двустранен скоч. По-добре, ако пеперуди, не плътно към основата и леко се придържаме към извисяващите се над него. За да се постигне този ефект, самозалепваща лента, за да сложи на малки парчета пяна. Готовата лента се поставя в рамка и виси на стената.

Красиви снимки на пеперуди в пастелни цветове

За създаване на луксозен интериор, дизайн препоръчително е да използвате няколко метода, които ще бъдат комбинирани един с друг и правят помещение хармонично

    Една стена краси състав от пеперуди. На отсрещната стена висеше на пана. Прикрепете пеперуди на въжето, или изчистване на резба и се хващат на тази оригами полилей.

Пъстри пеперуди, направени със собствените си ръце, да се замени полилей

Пеперудите са перфектно съчетани с цветя, малки фигурки на птици, пчели и Лабиринт мишка. Ако използвате фиби, то те трябва да бъдат декоративни (мъниста, мъниста). За закрепване на стена с остър край игли извити на 90 градуса и да го бута под хартиени покритие. Пеперудата, като че ли тя плува във въздуха.

Гирлянди от мъниста и хартия пеперуди, ще помогне за украса на помещението за всеки празник

За това творчество се вписват някакви идеи, но трябва търпение. Награда за упоритост и старание ще стане уникална декорация на помещението.

Оригинални идеи за декорация на детската стая