Плъзгащи се шкафове за кухня

Sliding cabinets for kitchen

Съвременните кухни са чудесен пример за комбинация от красота и функционалност. Със стилен дизайн, с оригинални решения, правилното зониране, всичко това се предлагат на производителите на мебели за своите клиенти.

Фокус в създаването на кухня с оглед на функционалността. Съвременно решение за максимално спестяване на пространство, плъзгащи системи са станали.

Sliding cabinets for kitchen

Разновидности

Днес повечето домакини, не може без просторна, удобна и функционална кухня. Трябва да се каже, че това е много важно, тъй като една жена прекарва много време за приготвяне, и всички тела и оборудване трябва да бъдат на една ръка разстояние. Но се случва така, че кухнята е голяма и затова трябва да се потърси различни варианти, за да се спести място в помещението.

Sliding cabinets for kitchen

Sliding cabinets for kitchen

Един от подходящите и оптимални решения за кухненско обзавеждане, са прибиращи система. В утвар, за един и дори оборудване за приготвяне на храна. Съвременните производители постоянно се опитват да усъвършенстват тези системи, за всяка кухня го използват за тази цел.

В крайна сметка, кутии, вградени в пода, или да се мотаят шкафове. Това е не само удобно, но и красиво. Всичко, което трябва да направите, за да отвори вратата, а после ще дойдат рафтове с всичко необходимо. Това е доста удобно в случаите, когато се нуждаете от нещо бързо да се намери.

Sliding cabinets for kitchen

Един от най-популярните видове са ъглова плъзгаща се система. В дизайна с помощта на специални ротационни механизми. В основата на системата има следните отдели:

    разгъване на клон;
    разточете на рафтовете;
    тави за готвене.

Sliding cabinets for kitchen

Един от днешните най-популярните решения са каси на товари. Това е оригинален стандарт прототип на повдигащата система, но отличителната черта е, ширина, която не надхвърля превишава 20 см, повечето от които са кутии, предназначени за съхранение на различни кутии и бутилки.

Sliding cabinets for kitchen

Sliding cabinets for kitchen

Еднакво функционална и атрактивна на външен вид са изтеглящи кошници. Най-често тези параметри се използват за съхранение на съдове.

Sliding cabinets for kitchen

Как да се съберат със собствените си ръце

Ако сте решили да се съберат мързелив Сюзън за кухня, За да започнете да реши с подходящ материал за купе. За тези цели, МДФ или ПДЧ.

Sliding cabinets for kitchen

Монтаж на шкаф с вътрешни отделения, по-добре се съсредоточи върху готов шаблон. Да се изготви схема за себе си, но в този случай, вие трябва внимателно да изчислите всички възможности, за да се определи броят на панели и крепежей.

След това трябва да изберете тип на ръководните механизъм. Най-лесният и най-добрият вариант-това е вид валяк. Трябва да се отбележи, че този механизъм се използва за конструкции с ниско тегло. Ако искате да организирате кутии за съхранение на обемисти предмети, този вариант е по-добре да се откаже.

Модерен аналог на по-горе механизми на топката. Този параметър се използва за декориране на различни системи. Основното предимство на лагери ръководства на надеждност и дълготрайност.

Sliding cabinets for kitchen

Ако искате да организирате разтегателен открит кабинетная система, може да се използва базата на ролкова механизъм. В този случай, там не са високи натоварвания, могат да се съхраняват различни стоки и аксесоари.

За организиране на изнесени горния рафт, най-добре е да използвате химикалка. Дори и при редовна употреба, механизъм няма да загубят своите функционални качества.

Sliding cabinets for kitchen

Примери за настаняване

Избор на плъзгащи се системи за декорация на кухня, трябва да се разбере, че основната цел на тяхното максимално спестяване на пространство. Най-популярният съвременен дизайн скрита. Основното предимство на тези системи се състои в това, че на мястото на чекмеджета и рафтове не развалят дизайна на кухнята. Основи на приложната ъглова конструкция, различни шкафове и дори килера.

Sliding cabinets for kitchen

Добре замаскирани и хармонично се вписва в цялостния дизайн. Чекмеджета и шкафове са разположени в долната част и горната. Гнезда са предназначени за съхранение на прибори, съдове, всички видове продукти, които не поставяйте в хладилник.

Добър вариант е да се използват тесни вертикални кутии. Те не заемат много място, лесно за използване и максимално функционална. На базата На тези възможности прилича на кутията на пратката, но основната разлика е липсата на рафтове. Вместо тези отделения, вътрешната част има специални контейнери за съхранение на прибори за хранене. В основата на вертикални кутии инсталирате в близост до мивката.

Sliding cabinets for kitchen

Спаси голяма част от пространството в кухнята позволяват на системата тип „въртележка“. Цялата конструкция се намира в шкафа или на негова страна. Когато са отворени, всички кутии приплъзване.

Sliding cabinets for kitchen

Sliding cabinets for kitchen