Поп-арт в интериора: 45+ достоен Анди Уорхол дизайнерски решения

Интериор на салон в стил поп-арт

Поп-арт интериор – стил екстравагантните личности, мечтатели и с нестандартен поглед върху света. В хипи от 60-те години Америка е дала много ярки и нереално направления в различни сфери на живота, включително и интериорен дизайн. Така се родил стил „основния поток“. Эпатажные, бляскава, примесено с помия гланц, близък до холивудската Империя — крал на поп-арт. Експериментален стил, в светли цветове е устояла на изпитанието на годините и продължава да увеличава армия от фенове, особено с навлизането на ултрамодерен хипстеров. Игра с цветове и размери, можете да получите непредвидими резултати от търсенето arlovskogo гений. Понякога той се до наигранности, обаче, все пак това е стил за хора с по-голям знак „плюс“ или дори „размножават“.

Ярки цветове в стил поп-арт

Поп-арт в интериора с тухлени стени

Светла украса с цветни рисунки в стил поп-арт

загрузка...

Контраст синьо небе и бели цветя в интериора на поп-арт

Поп-арт стил на интериора

Поп-арт като предмети. Колкото по-малък е номера, толкова повече информация трябва да бъде. В идеалния случай, една голяма стая и много детайли. Всичко трябва да отговаря на формата лъскава списание. Наперен, плакати и снимки с автографи на кокетка Мерилин, Елвис намигване или недалновидни Ленън (за любителите на поп-arlovskogo на комунизма ще отидат и Ленин) е канонична основа на поп-арт. Описание на поп-арт по различен начин, можем да кажем, че това е подарък-магазин за оригинални елементи. По-смелите дори най-битови неща могат да бъдат изложение за интериорен дизайн, което наистина искате, дори и без никакви преработи. Например, градински инструменти кофа или на бронята на автомобила.

Ярко-червен стол акцент в синьо хол

Поп-арт съчетава в себе си несъвместими неща, като анимиран комикс на стени и огромни резбовани столове

Цветен колаж плакати на Мерилин Монро в хола

Стълбище частен дом в стил поп-арт

Ярко син вязаный хоп в тъмната всекидневна

Не се опитвайте да се изгради логика в цветови комбинации на поп-арт. За разлика от подобни еклектичен в поп-арт не на всички. От романтични бежово тавана на первази за плотове киселина. Единствената хармония, която може да намерите в поп-арт-това е оригиналният бял фон (стени, подове, тавани) за разлика клавиш за избор „фишечек“. Богатството на стила предаде графити на стената или по-големи банери формат.

Интериор на кабинета в стил поп-арт

Поп-арт хол с ярко жълт диван

Поп-арта може да се комбинират най-различни мебели

Сиви тонове хол, интериорен стил поп-арт

Поп-арт в цветове и структура е хетерогенна. Този стил съчетава набор от довършителни и довършителни материали: хартия, креда, синтетичен, метал, стъкло. Предпочитат се по-изкуствени материали, а не е естествена. Винил, пластмаса, изкуствена кожа и т.н. Ако искате да рисува една стена в бял матиран и си висят плакати, на втора кутията от пода до тавана със сцени от стари комикси, трети изберете декоративна мазилка, и четвъртият камък тънък тухла. Феновете на поп-арт одобрение стисна ръката. Между другото, пол дизайн на поп-арт безразличен. Това е в еднаква степен на топлина, трябва и плочки и ламинат. Малко прохлада ще се позове на паркетную дъска и балатум, а ако отгоре на кожата-кафява или гризли през цялата Дъга мат, им допада.

Ако обичаш да правиш творчески занаяти собствените си ръце (без фанатични конец на сух лед или запис на ресни), поп-арт, те проглотят и растворят в своята среда. Hend на sensitine-мейд тук не се осъжда, но и насърчавани. От пуфики от старите саксиите гуми стари дуршлаги.

Необичайно оплетка стол червен на цвят в хола в стил поп-арт

Можете собствените си ръце, за да направи тези ярки възглавници, които добре ще се побере в поп-арт интериор

На голям плакат с комиксами и възли пуфики в поп-арт интериор

Осветление в поп-арт играе особена роля, тъй като той трябва да премине на най-фините нюанси на многостранна блясък. Слабо неонова светлина крещи, хартия стъкло за осветителни тела и полилеи ще поп-арт магията в целия си блясък.

Въпреки привидно елементарно поп арт, минимализъм по отношение на мебели. 1-2 скромен розов стол, а още по-добре шезлонг за бърза трансформация, маса и отворени рафтове. Може би всички.

Ъгъл на женската спалня в стил поп-арт

Поп-арт в трапезарията

Необичайно стол с формата на ръка, а червените стени в хола в стил поп-арт

Поп-арт в различни стаи

Спалня Дизайн в стил поп-арт върху името на рядко дизайнер. Комбинация от показен блясък и целевото предназначение на помещенията за сън, не е лесна задача. Но се събуди заобиколен от грамофонни плочи и комикси-удоволствие. За да се изгладят просташки стил има няколко техники. В първия случай трябва да се сведе до минимум разнообразие от цветове и ги подчертая изразителността. Например, услуги на кафе покритие, два метра плакат с оранжеви Боб Марли, чаршафи, текстил, слонова кост и… киселинно-зелена възглавница. Вторият вариант може да бъде избор от най-атрактивните и на доминиращия оттенък, смесени с неочакван елемент. Той може да бъде светло на цвят, с клетчатыми тапети. Изисквания към стила и хапчета за сън, не трябва да се пие.

Трапезария в стил поп-арт

Сива спалня в стил поп-арт с ярки оранжеви петна

Светла спалня с постерами от комикси на стената

Тъй като цветът на стените на кухнята подходящ ли е, че за поп-арт интериор

Поп-арт в спалнята

Идеи за всекидневна може да се научи от по-горе. Ще бъде подходящо, големи плакати, и много огледала и неонови светлини с минимален набор от мебели, и, разбира се, занаяти, ръчна изработка.

Дизайн черно-бяла дневна в стил поп-арт с ярки мебели

Цвят на абстракция в живописта на съответния стил поп-арт

Необичайни лилав диван в поп-арт интериор

Малък хол в светли тонове в стил поп-арт

Тъмен коридор с цветни картини и дялан червен огледалото ще бъде подходящо в стил поп-арт

Цветни дневна с много възглавници в стил поп-арт

Подобрения в банята в стил поп-арт първоначално под съмнение. Но процесът на превръщане на обыденную баня в нещо стилно и светло индивидуални само въпрос на въображение. Квадратна плочка уложенная в шахматна дъска модел на различни абонати, плюс потребителски мат, кошмарен кърпи и най-малко три огледала с различни диаметри ще помещение обикновено поп arlovskim.

В банята също могат да бъдат подходящи в стил поп-арт

Детска стая в стил поп-арт

Рисованные комикси по стените подходящ за спални тийнейджър в стил поп-арт

Поп-арт интериора в детската стая

Повечето органични поп-арт се вписва в стаята на бебето, особено на тийнейджър. Тук напълно ще се впишат в МЕДИИТЕ, плакати, снимки с любимите си звезди, ярки, бунтарский вид на завършеност, на масата и в леглото. Поп-арт ви дава възможност дори да играят с форма на стената. С помощта на структури може да се направи странни изкривявания и асиметрия на стени и тавани с неонови осветена осветление.