Предмети на изкуството в интериора: как да използват целия аксесоари мощност и 80 цветни тенденции на дизайна

Арт-обекти ни позволяват да се създаде уникален необичаен дизайн: изкуство на пиано, столове, картини, лампи, камина и картина

Арт-обекти ще придадат завършен вид на всеки интериор. Дори с перфектен ремонт на апартамент няма да изглежда интересно, без да се набляга на дизайнерски аксесоари. Не е необходимо да похарчите много пари от семейния бюджет. Разбира се, може да се придобие само арт-предмети за интериора, но много по-интересно да се направи със собствените си ръце.

Съдържание:

    Какво е арт-обект? Кои арт-обекти, като впишете арт-обекти в изкуството на интериора в скандинавски стил Арт-обекти в стил ар нуво и Арт-предмети със собствените си ръце

Хол с множество арт-обекти: оленьи рога, картини и огледало в оригиналната рамка, ковано желязо масичка за кафе

Цветен възглавници и оригинална ваза в хола

Арт-обекти в хола: светлина и картини с откриването на вратата

загрузка...

Че е обект на изкуството

Не всеки детайл от интериора може да се нарече арт-обект. За това тя трябва да имат определена художествена стойност, да бъдат уникални и да има интересен външен вид. Ако този аксесоар се използва в качеството на осветяването в помещението и го прави специфичен акцент, може смело да се нарече арт-обект.

Арт-обект може дори да бъде обикновена настолна лампа. Много от дизайнерите експериментират с формата на крака

Стилен обрат трапезария виси полилей във формата на цъфтящи клони на дърво

Художествена стойност може да донесе в дома скулптура. Например, Айфеловата кула

В този практически собствениците ще оценят комбинация от арт-обект е не само декоративни, но и функционални качества. Тези аксесоари не само радват окото, но и да изпълнява определени задачи.

Функционален арт-обект може да се превърне в масичка за кафе. За тази композиция е избрана стъкло отгоре и доста интересна форма на краката, например, под формата на бараньего рог

Домашен офис може да бъде украсена с настолна лампа с цветна прическа

Дизайнерски стол като арт-обект в стаята за творчество

Не подценявайте арт-предмети в интериора. Те не само ще направи интериора по-жив, но и да каже на гостите за вашата индивидуалност. И в ерата, когато много интериора не се повтарят, арт-обекти стават ценни, защото те ни позволяват да направим интериора уникален.

Състав на стената във формата на човешки емоции и декоративни лампи

Екстравагантни собствениците могат да украсят стената анатомични манекени, украсени с различни надписи

Кои арт-обекти

Най-популярните арт-обекти, скулптури, стъклопис, плакет и други архитектурни елементи. Не изостават от тях предмети, картини и артистични стенописи стените, както и декоративни мозайки и керамика. Ако стандартните витражи, никой от гостите не предизвика възхищение, когато тя е комбинирана с декоративни ковано желязо подробности се превръща в обект, който ще бъде „гвоздеят“ на интериора.

Висящи скулптура дизайна на масата със изготви текстурирани модел на дървесина в хола къща

Издълбани масичка за кафе и стол в хола

Ето само някои възможности за арт-обекти:

    витражная рисуване върху стъкло, украсени с ковано желязо елементи; холни маси с дърворезби, предназначена за краката; фигура е разделен на няколко отделни блокове, всеки от които е оформена и ръчно изработени.

Масичка за кафе във формата на вързала, статуетки, дизайнерски възглавници, за да отговарят на пердета и диптих на стената

Комбинация от предмети на изкуството от различни стилове: подправени камина, украсени с антични и съвременни снимки

Масички в арт-обекти в просторна дневна стая лукс

Това са само някои примери за интересни акценти за дома. Основната задача тук е да намери свежи идеи, които да са излезли извън рамките на обичайното. Важно е, че тази подробност от интериора се появи в „най-добрата светлина“, и са дарени позитивно настроение като собственици и техните гости.

Обемна картина на тема морска подходящи домакини-мечтатели

Чакам пролетта за дълго време? Арт-лампа във формата на клетки с птичками ще позитивно настроение

Динамичен арт-обекти ще се радвате на пътници: стилна лампа и картини в същия стил

Така, обикновена боядисване-шаблони, купени от местния магазин за домашни стоки, няма да бъдат третирани като арт-обекти и сила, събрани от колаж, поставени в прилични на рамката, така и ще бъде.

Съвет: тези предмети на изкуството, вие можете да направите сами, а може да се търси в специално ателие или студио. Този вариант арт-обекти по-скъпо. Експерти, за да реализира на практика всеки вашата фантазия.

Като впишете арт-предмети в интериора

Избирайки арт обект, трябва първо да се съсредоточи върху стила на помещението, в което искате да го поставите. Всъщност, в идеалния случай, арт-обект трябва да се подчертае стилистично посока интериор, независимо дали своя жар, а в някои случаи и единственото украшение. Така че, изборът е обект на изкуството трябва да се подхожда много сериозно. Трябва да се съсредоточи не само върху собствените си вкусове и предпочитания, но и в стила на интериора.

Арт-обект може да бъде прието огледало с неправилна форма

Оригинален дизайн на стълбите една малка скулптура

Разбира се, арт предмети, необходими, за да създаде уникална атмосфера на интериора във всички стилове, но без тях не можеш да направиш, при създаването на арт нуво и арт деко и скандинавски стил дизайнерски фантазии.

Важно да се запази чувството за мярка, в противен случай вашият номер ще е по-скоро като художествена галерия, от къща

Арт-обекти в скандинавски стил

Сега набира популярност скандинавски стил. Той се характеризира с преобладаване на белия цвят в интериора, липсата на шкафове, наличието на свободно светло пространство. По този начин, арт-предмети са абсолютно необходими. Те ще направят ярък акцент към някои интересни подробности. Често в ролята си на адвокат елементи, които красят входната врата. Все по-често можете да намерите рога на елен или дори главата си. Разбира се, това не е плашило мъртво животно, и арт-обект, стилизирана. Вместо рога на главата импровизиран елен, например, поставяне на свещи. Или да нарисува елен в ярки цветове. За да се създаде такъв шедьовър, просто да закупите готов шаблон и ръце, за да я превърне в истински арт-обект.

Рога елен скандинавски интериор може да бъде единственият елемент декор

Като арт-обекти за създаване на скандинавския стил и използва следните аксесоари:

    дизайнерски подови тела; подови килими; възглавници с дизайнерски орнаменти, коллажами.

Скандинавски стил може да бъде по – „живо“ благодарение на арт-обекти: картини, рога на елен на стената, композиции от дърво на конзолата

Арт-обекти в съвременния интериор

Без ярки акценти, не може да направи при създаване на стил ар нуво. За нейното изпълнение трябва да се използват като декоративни елементи, като:

    заоблени витражи; рамки с дизайн, повторяющим рисувани мебели; мозайка на природата (например, езерце с водни лилии или областта на цветя); на кръгли и овални огледала в ажурных огледала; част от мебелите в формата на цветя.

Страхотна идея, за да се пресъздаде този стил за инсталиране на осветителното тяло. Като пример-интересен дизайн на лампата, която е в формата на кръг, разделен на три части вертикални линии. Нейната рамка от дърво, жилището се състои от витражного стъкло по подобие на класическите образци за стил.

Дизайнерски подправени огледала рамка с мед покритие и покритие от камък — това е елегантен арт-обект в съвременен стил

Симетрична конструкция: огледало във формата на пингвин и потребителски полилей за трапезария

Дизайнерски рамки за огледала, присъщи на стила Прованс. Арт-обект в стаята може да бъде шевни манекен

Пантовые стил в скандинавски стил. Въпреки това, той може да се слее с класическа дневна

Странно рамка за огледало е тенденцията на 2017 година. Форма на слънце може да направи проста кръгло огледало арт-обект

Холна масичка с огледало на върха и нестандартни форма на краката

Арт-предмети със собствените си ръце

На пръв поглед изглежда, че необичайни детайли в интериора е дизайнерски и много скъпи. Обаче, лесно може да се направи със собствените си ръце, просто да покаже въображение. И за това не трябва да притежава усет на художника или скулптора.

Арт-обект могат да правят каквото си искат и за каквото си искате. Ето само няколко идеи, които със сигурност ще ви вдъхнови, за да създадат истински дом шедьоври.

Просто арт-обект на възглавница. Дизайн на шарката на плата или вязаное украса разкрасяване

Втори живот може да се даде и пиано: ефект инструмент на възраст и цвят

Оригинална закачалка замяна — местоположение на болтове в стената

Един от най-лесните варианти е да се използва шаблони от Интернет и да качвате свои собствени семейни снимки. Крайният резултат е колаж, който Можете да направите по-оригинално с ръкописни дизайн. Така, някои от тези колажи може да хаотично или в определена последователност, за да разбие в стената (например в коридора), предварително което ги прави достойни за място. Това могат да бъдат обикновени рамки, но много по-интересно да отидете на друг начин.

Съвет: от тези рамки могат да бъдат изписани на стената, оставяйки малко празно пространство между колаж и рамката. В този случай, обаче, да се отбележи, че този колаж ще трябва да се възхищаваме на много дълго време, защото ако го махне, да остане нищо няма пълни кадри.

За създаване на различни арт-обект ще трябва тава, свещи, камъчета, миди и други елементи на морска тематика. С помощта на тези прости обекти може да се създаде зашеметяващ арт-предмети в интериора със собствените си ръце, който ще бъде по-функционална цел. Те могат да поставят саксии с цветя, и цяла флористическая споразумение.

Като арт-обект може да използвате домашно венец. Нейната основа може да бъде гъвкаво пръти и тел. Като декоративни елементи може да се използва почти всички налични материали: ленти, миди, цветя, шишарки и т.н., Този венец може да се променя в зависимост от сезона и настроението.

По този начин, арт-обект ще направи дори най-скучния интериор в колата. Достатъчно е просто да проявят малко въображение!