-Рамка престой: нов живот за wireframe дома

-Рамка резиденция представлява сграда с характерен профил, фронтон покрив, доходящей до основите на пръстена от огън острова в началото на 60-те години. Това място има голям туристически потенциал поради близостта на океана и голям басейн, на заседанието на която можете да се насладите на красивия залез над Южния залив. И всичко това в близост до Ню Йорк. Но времето е наложило своя отпечатък в страната — четири тъмни и неуютных спални, преминаващ покриви, пукнатини в основната пилоти и спирални стълби, буквално раздели къщата на две половини – този дом изисква промени за пореден път да се превърне в място за идеална почивка

Съдържание

    Радикална трансформация на върха

Радикална трансформация

В желанието си да върне посетители, собственици се обърна към Ню Йорк на архитектурно студио Бромли Калдари архитекти. След разглеждането на сградата, архитектите rv Скот Бромли и Джери Калдари предложи радикално решение – на първо място, да се отървете от старата спираловидни стълби, достатъчно, за да се отвори пространство. Въпреки това, в този случай, трябваше да изчистите две спални, но домакините бяха готови за тази стъпка, дари сума в полза на качеството. Освен това, този Брой на спалните не са работили много добре, така че аз съм скъсал с тях, без да съжалява.

Нови стълба се постави в две эркеров в шахматна дъска модел на различни височини от двете страни на къщата. И ако преди вита стълба е до голяма степен затворена от морето, сега с еркери, и дори и само със стъпала, от където се открива великолепна гледка към залива. Освен това, използването на эркеров, позволява да се създаде двустепенна първи етаж. По-долу, по цялата дължина на остъкляване на фасадата, дизайнери, поставили хол/трапезария (северна част), а кухнята е на юг, за повдигане на задната част на къщата, тоалетна и складово помещение. Втория етаж се състои от основна спалня с плъзгащи се стъклени врати. Когато собствениците на мира, те могат да бъдат постоянно отворени, с идването на гостите, които искате да блокирате, и да се мотае, сигурността и поверителността на жителите.

На върха

На третия етаж, на върха, под сводовете, ще намерите втората спалня и кабинет, който прилича повече на убежище и разбойници. Ако е необходимо, кабинет лесна за цел да промени определяне, превръщайки се в допълнителна спалня. На етажа има и втора баня с душ. Тя е постоянен, може да се получи от двете дневни.

загрузка...

Напълно остъклена предна фасада в долната част има плъзгащи се врати, които позволяват на страните да се слеят в едно пространство, дневна с кухненски бокс и тераса около басейна.

Зашеметяващ интериор с дървени подове и стени, стълби се превърна в архитектурно съвършенство – смело решение се превърна в стандартен каркасный къща в истински шедьовър и компактно жилище в буквалния смисъл започва нов живот.