Размери на маси за кухни

Масата е неразделна част от съвременното кухненско обслужване, което позволява да я направи много по-практично и удобно. Днес на пазара можете да намерите доста подобни видове проекти, които се различават по форма и дизайн. Това ви позволява да изберете маси за почти всеки стил на стаята, създавайки хармония с останалата мебелировка.

Видове материали

Маси за производство, изработени от различни материали, сред които най-популярни са продукти от:

    дърво. Този материал е не само с висока здравина, но и отлични характеристики на конструкцията. Дървени маси в интериора се съчетават с всеки интериор. Алтернативна версия на този продукт е имитация на дърво, с шперплат. Тези модели икономични възможности, защото те се нуждаят от постоянна грижа и са много чувствителни към влага. Една от важните характеристики на дървени маси-това е много проста процедура за възстановяване. метал. Тези видове таблици се различават висока практичност, така че те често се определят в ресторанти или кафенета. Трябва да се отбележи, че дизайнът на тези проекти може да бъде много красива, което позволява да ги използват като декоративен елемент в кухнята. стъкло. Тези изделия представляват рамка от метал, дърво или друг подобен материал с плот от закалено стъкло. Този материал съчетава с модерен интериор, и може да издържа на големи натоварвания, което го прави доста практичен. камък. Като структура се срещат рядко, тъй като те се нуждаят от здрава основа. Но на маси от камък и имат много добро качество и уникален външен вид.

Зависи от размера на таблицата

Подобни продукти на пазара се предлага със стандартните изисквания. Но разнообразието от размери на маси доста често, което им позволява да изберете за всяка кухня. Сред цялото това разнообразие от дизайни можете да избирате между няколко стандартни технически спецификации за всеки тип повърхности:

Квадратни маси. Те са произведени по специална норма, че уравниловка няколко размера плотове. Така, най-често са дизайн, дължина достига до 70, 80, 90 и 100 см, Като маси са напълно подходящи за кухнята, тъй като те заемат малко място и е много практичен. Правоъгълен. Размерите на таблицата такава форма на плота, може да варира в различни диапазони. Така че стандартната ширина на проекти отстрани от 80 до 110 см, а на класическата дължина в тези системи варират от 110 до 240 см правоъгълна стилни маси са едни от най-често срещаните и използвани в много от интериора. Тези продукти са доста прости, че ви позволява да се изгради с ръцете си. Кръг. Тези видове маси имат уникален външен вид и най-вече се използва не само за хранене, но и като декоративен елемент в много офиси. Размери на данни конструкции варират в значителни граници. Така един от най-малките таблица продукти диаметър 75 см, но на такива продукти, в които тази стойност надвишава 150 см. На масата може да сложите от около 8 души. Кръгли маси също са с различни размери, които могат да варират в същите граници, както и предишния вид. Те се характеризират с елипсовидна форма.

Моля, имайте предвид, че височината на кухнята зависи от ръста на човека. Често тези настройки варират в диапазона от 100 см, но те могат да се регулират. Всичко зависи от производителя и желанията на купувача.

загрузка...

Как да изберем

Има много критерии, по които може да изберете най-добрия вариант на този вид мебели. Един от най-важните е практичност и подходящ размер, което ви позволява да поставите продукт в кухнята.

Моля, имайте предвид, че материалът, от който е изработена масата и какво оборудване е било използвано за производството му. Моля, обърнете внимание, че съвременните дизайнери дават много идеи за малка кухня, съчетаващ практичност и удобство.

Един от най-важните критерии е също така директен на дизайна на масата, които могат да бъдат различни. Много е важно да се разгледат няколко варианта столове, които ще допълват основния продукт. Тези проекти могат да бъдат изпълнени, както от същия материал, че и самата маса и имат страхотен дизайн.