Шезлонги за разпит, Как да изберете и да се създаде необичаен и удобен диван

Вилен имот, както знаете, е не само място за отглеждане на реколтата и консервиране на зимата. Най-хубавото в тази страна е празник, особено след работа в градината или в градината. Така искам да се настанят удобно на стол, в слънчевите лъчи на шезлонгите и да диша свеж въздух.

В наши дни съществува много голям брой модели шезлонги и шезлонги. Въпреки това, при избора на варианта трябва да се вземат предвид околния пейзаж на парцела и лекота на използване. Външен вид трябва да бъде хармонично и балансирано.

Брой туристи и любители на открито расте с всеки сезон. В тази връзка, мебели индустрия не стои на едно място и постоянно пуска нови модели, напълно отговарят на търсенето на потребителите.

Това се отнася и за мебели във вид на столове и легла, които са много популярни сред собствениците на къщи или парцели. Между тези мебели са разходите, външен вид и използвани материали.

загрузка...

Разликите шезлонг и чадър

В превод на български език думата „шезлонг“ означава, че столът ще бъде дълго, така че може да се дължи на неговите разновидности. Като правило, на мястото има издължена форма, почти в пълен човешки ръст. Много подлакътници с регулируема облегалка. Също така много популярни и сгъваеми шезлонги.

Килим прилича повече на подвижни легла. Размерите му няколко шезлонги, но на по-малка височина. Поради това, да се отпуснете в него, като всяка поза. Облегалката също се регулира за комфорт и пълен релакс.

Разновидности

За покупка е успешна, трябва да се запознаете с някаква информация за тези мебелни изделия:

Столовете са изработени от дърво най-често срещаният вариант. Тези мебели е с красив външен вид, екологично чисти и безвредни за хората. Освен това идеално се съчетава с външния свят.

Шезлонг е изработена от дърво, универсален е доста популярна. Гамата варира от обикновен, прост украса бляскавите, формата на човешкото тяло. Има и фиксиране на облегалката, която е удобна за почивка и сън. Но дървени шезлонги-тежка и когато се движите. За тази цел те са монтирани малки колела.

Пластмасови шезлонги. Това е по-съвременни продукти и е изключително популярна сред жителите на страната. Сред предимствата им може да се дължи: на достъпна цена, лесна поддръжка, лесна за транспортиране и водоустойчив.

Но трябва да се каже, че дизайнерите постоянно създават пластмасови столове, за градината, което оказва значително влияние върху ценовата политика и увеличаване на разходите.

Шезлонги, люлки. Този вариант, за да даде особено комфортно и неординарно. Основният елемент на конструкцията е метална поставка. Тя се монтира на перекладных. Шезлонг или чадър, бавно се люлее напред-назад.

За защита от вятър или шезлонг е снабден с покрив или навес от слънцето. Освен това, тези мебели могат да бъдат оборудвани с по-мек матрак, който се закрепва с помощта на завязки или велкро към тялото.

Ракита мебели. Се извършва от синтетични или естествени материали: Лоза, ратан и т.н. Естествено по-просто се влива в интериора, но много по-скъпо.

Чадъри и шезлонги на собственото си производство. За тези, които обичат оригиналност, може да покаже своите способности и творчески потенциал, прави свои собствени. Освен това, вие ще спестите пари. В производството се използват различни достъпни материали: дърво, тъкани, камъни и др

Собствено производство хамаци

Начин на производство шезлонги от дърво се смята за най-лесния. Работата с нея е удоволствие и не изисква никакви специални умения, практични и трайни за използване.

При работата ще ви трябва: слепени дървесни плочи с дебелина 20 мм, дъски и талпи за скеле), работни тела, набор от тренировки, на четирите колела, боя, лакове, устройства за опесъчаване, декоративни и защитни материали.

Качество, използвани от специалисти дървени суровини препоръчват използването на смърч или бял бор. Тъй като те са устойчиви на вода и издържат на резки промени на температурата на околната среда.

Измерване на параметрите и стартирането на производството

Нормален размер на шезлонг 60х190 см и стандартен. Но може да се прибегне до поръчка, при определени параметри на един човек.

Когато въпросът с размера решили да преминете директно към процеса на производство:

    Монтаж на дървени от предварително подготвени дъски, които са прикрепени един към друг със специални метални части. Тренировка крака на предполагаемия размер, височина в диапазон от 5-10 см за монтиране на краката на определено разстояние от ръба на основата с винтове. Закрепване на колелата строго в средата на всеки крак (винтове 3-5 см). Подготовка на ленти, които са с лобзиком, 8х60 см, а след това са прикрепени към рамката с интервал от 1-2 см, обработка на готови изделия със специални средства за защита на дървесината от различни щети (повреди или унищожи). След като продуктът е суха, тя трябва да се покрие с лак или боя.

Шезлонг плат

Много гъвкав за използване вариант – шезлонг рамка: практичен, лесно се движат и се превръща в един стол.

За да направите шезлонг, ще трябва: пръчици от дърво за рамката (с различни размери), плътна кърпа, като се определи, бормашина, лепило и шкурка.

За да се удължи живота на една красива форма, по-добре да вземе такива тъкани: платно, деним или парусина. Те не губят цвета си към слънцето и влагоустойчивы. За създаване на рамка да се използват ивици от дъб или бреза.

Удължаване на живота

В живота перекладных, за да направите дълга, тя трябва да се лекува в МЕДИИТЕ два пъти в рамките на основния процес и след приключването му.

За да направите това, използвайте и антисептическая за импрегниране на дървесина, тъй като те осигуряват защита от влага, насекоми и други повреди. Покритие лак, лак или боя, също така предвижда удължаване на живота.

Матрак със собствените си ръце

В допълнение към удобство, можете да направите матрака. Това не е трудно. Ще ви трябва: здрава тъкан и пълнеж.

Готови нарязани плат желаните параметри. Не забравяйте да оставите припуски за шев. Рязане на прошита от всички страни, с изключение на един. Вътре в него има зареждане с гориво, и прошивается заедно с кърпа, която не се губи в процеса на прилагане.

Това са всички нюанси на избор и производство. По-подробни инструкции и много варианти за столове и шезлонги за градината може да се види на снимка.

Снимка шезлонги за градината