Шкаф система

Wardrobe systems

Гардеробни системи – това е чудесен начин за съхраняване на голям брой неща (дрехи, обувки, аксесоари) в хармонично. Този начин позволява да се спести пространство и да впише шкаф в интериора на една стая или студио. Корпус, мрежа, рамка и панел, системи за гардероби, скрити в отделна стая или ниша, помощ за структуриране на пространството и не развалят външния вид на стаята.

Wardrobe systems

Характеристики и предимства

Дрешник е предназначен за съхранение. Това може да бъде един гардероб или една цяла стая. Днес има няколко вида гардеробных системи, всяка от които има своите предимства и недостатъци.

Мрежа за съхранение на обувки и дрехи компактен и универсален.

  Плюс факта, че модулите са независими един от друг, и те могат да бъдат отстранени, ако е необходимо. Елементи на окото система се прикрепя към стената с помощта на пръти и скоби. Системата е лесна, не пречи на свободното пътеката.

Wardrobe systems

Навесная система се състои от множество кошници и рафтове.

  Нейната основа. В допълнение към това има и рафтове за обувки, мряна класически, brusnica. Характерна особеност е, че такава система може да бъде разширена с помощта на допълнителни аксесоари.

Wardrobe systems

Благодарение на окачен шкаф, неща, осигурен е постоянен достъп на въздух. Това облекло е лесно да намерите подходящата нещо. Основни предимства – лесна за инсталиране, с ниски разходи, висока функционалност.

Wardrobe systems

Кабинетная система е най-популярен в Русия

  . Гардероб се състои от модули, които са свързани с стяжками. Материал на модула е МДФ или ПДЧ. Те са практични и евтини. Система на тялото е просторен. Нещата в тях са структурни. Главен недостатък на системата е невъзможността за преустройство модули.

Wardrobe systems

Видове

Голямо разнообразие от системи тоалетна позволява да се намери оптимален вариант за отпечатване на разпределение на пространството. За обществени помещения всяка открита съблекални, за клиниката – обикновена закачалка-багажник или класически гардероб.

Модулна.

  Модулен гардероб система, лесно се вписва в интериора на помещенията, проектиране е здрав и може да издържа на всяко тегло. Тя се основава на метални части. Лесна за използване и може да се съхраняват дрехи и спортна екипировка и предмети от бита, да се направи модулен шкаф е универсален. При преминаване на автомобил на части, които могат да бъдат преместени: рафтове, закачалки, кошчета, brusnica, обувницы, стелажи. Системата е отворена, така че всичко трябва да бъде в идеален ред.

Wardrobe systems

Отвори.

  Отворена система апретура днес, на върха на популярността. Тя ви позволява да поставите нещата в същия ред, в който иска да е собственик. Предимство е, че една отворена дрешник не clutters пространството на стаята, създава усещане за лекота, ергономичен и евтино. В една отворена система липсва задната стена, преграда, която го прави просторен. Дизайн не хваща окото, не е тромав и отлично се вписва в интериора. Можете да променяте, добавяте нови модули се отстранява бързо. Системата разчита на алуминиеви стелажи, които имат рафтове, закачалки, ракли.

Wardrobe systems

На панела.

  Се отнасят до бизнес-класа. Панелна система е скъпо и изглежда луксозно. Използват се специални панели, които са прикрепени към стената, а на панела са разположени рафтове, чекмеджета, мряна и други елементи. Основното предимство на лентата-това е единство. Между рафтовете няма преградни стени, дивизии, всички на линия в системата са разположени паралелно един на друг. Такава дрешник перфектно скрива неравности по стените.

Wardrobe systems

Метал.

  Тези шкафове са изработени от солидна стомана. Предимството на този материал е лек и здрав. С метал създава уникален дизайн с чист дизайн, който чудесно ще се впишат във всеки интериор. Метален шкаф е универсален. За тяхното производство се използва също от алуминиева сплав, който е здрав. Рамка от метал отлично се съчетава с други материали. Система за визуално разширява пространството и внася ред в стаята.

Wardrobe systems

Рама.

  Тези системи ще бъдат проба изключителна комбинация от надеждност, практичност и красота. Те са съставени от метални колони, които управляват в пода и тавана. Рафтове, кутии монтирани на стойка. Система рама се вписва в модерен стил техно и хай-тек. Хармонично съчетание на метал и дърво изглежда оригинално и уютно. Задаване на рамка е лесно да се демонтира, транспортира го, не е трудно. Багажник-купе и се вписва във всеки интериор, изглежда безпроблемно и лесно. Системата не включва преградни стени, врати и стени, че да пести място, но се изисква чистота на собственика, тъй като всички неща са в ума си.

Wardrobe systems

Клетки.

  Тази система превръзки-това е компактен и универсален. Неговата основна функция – множество на окото рафтове и кошници, които са прикрепени към стената. Основните предимства на системата – възможност за настаняване на голям брой аксесоари, неограничени възможности за трансформиране на чувството на безтегловност дизайн.

Wardrobe systems

Стени.

  Стенни парапети, гардеробна система за закрепване към стената и може да достигне от пода до тавана. Такава дрешник спестява максимално пространство, е ефективно и удобно решение за организацията му. Тя включва стелажи, подови решения и различни зони за съхранение.

Wardrobe systems Wardrobe systems

Предимство стенни гардеробных системи е, че те са достъпни, високо качество. Дрешник могат да включват рафтове, на пръчки за закачалки, повдигащи висящи кошници и подноси. Комбинация от елементи дава възможност за създаване на хармонично пространство.

Тънък.

  Стеллажная система дрешник да не се претрупва стаята, идеално се вписва в интериора. Специален предимство е ниската цена, разнообразие от размери и форми, надеждност и функционалност. Нещата в рафтовете гардеробна са компактни. Лесна инсталация, красота, естетика, профил, сила, възможност за монтиране в шкаф-различен начин, спестяване на пространство– основните предимства на системата тънък.

Wardrobe systems

На стелажи

  . Система на гардероба е купе на шкафове визуално лека и въздушна конструкция. Те са идеални за по-малки помещения с ограничено пространство. Стойка е изработена от алуминий, с здрав, да издържа на високо натоварване. Различават лекота на монтажа, гъвкавост, високо качество и достъпна цена. За съхранение, мряна, стелажи, мецанин. Изчистени линии, семпъл и елегантен външен вид привличат вниманието и осигуряват надеждно съхранение на всякакви неща.

Wardrobe systems

Плъзгащи се

  . Система за плъзгащи се врати, които са изработени от различни материали. Най-популярният материал при производството на плъзгащи системи на гардероба е от ПДЧ, които могат да бъдат декорирани стъкла, огледала и в комбинация с алуминий, МДФ.

Wardrobe systems

Търсене на огледални врати, сребърен тон, позлатени или оцветено. Те визуално разширяват пространството и създават по-лек ефект. Плъзгащи системи скрита, добре ще се впишат в една стая, ако всичко е направено в един и същи стил и цвят. Системата е в състояние напълно да се слее със стената.

Wardrobe systems

Инсталация

Инсталация гардеробна система, ви позволява да спестите пари. Монтаж на гардероби зависи от марката, сложността на дизайна, теглото и размерите. Ако системата ви е малка, опитайте се да го инсталирате, без помощта на външни лица. Как да се съберат най-лесното апретура?

  Събранието започва с определяне на Ротора релса. Това ще бъде люлка с други елементи на обличане. Трябва за монтаж на ниво, молив за маркиране, дюбеля-пирони, бормашина. Основната релса се инсталира хоризонтално. Скрепителни елементи се избира в зависимост от стенового материал. На железопътен корнизи са определени на базата на песен, която искате да направите. Ръководство са монтирани метални скоби и ЛДСП, рафтове, мряна, неравномерно барове. Определяне на рамената за дрехи, помислете пространство за по-добри неща. За да се съберат на рафта, ще се нуждае от 2 странични части, 2-L диаметър, 2 т-диаметър. На свободната част трябва да се постави на крака или колела (ако има такива). Модул мрежа става в съответствие с инструкциите, стелажи се монтират един към друг. Rack за монтаж на кошница. Ширината и дължината на рафтовете може да се регулира.

Wardrobe systems

Домашни инсталация трябва да се извършва в съответствие с изготвянето на който се отчитат размерите на помещението. Важен етап от инсталацията е за маркиране, в зависимост от лигиране. Ако в гардероба ви ще пълзи, първият набор от стената, и последната врата. Най-простата система за самостоятелно сглобяване – окото и тънък.

Wardrobe systems

Wardrobe systems

Модел

Каква превръзка е да изберете? Днес на местни и чужди производители предлагат шкафове за всеки вкус и бюджет. Система от клас икономичен, среден, елит. Модерен купувачът повече се доверява на мебелното производство, което се произвежда в Русия. Качество, цена, дизайн, основните характеристики трябва да се вземат предвид при покупка.

Wardrobe systems

  Шегаджия. Марка системата Жокер достъпни в ценовия диапазон, лесен монтаж, широко приложение, стилен външен вид. Те идеално се вписват в интериор, не заемат място, във връзка с различни видове гардеробных системи и начини за монтаж.

Wardrobe systems

  Домашно Пространство. Функционална система, дрешник, от местни производители. Красив и уникален дизайн, уникална форма, лесна инсталация, голям избор от аксесоари, възможност за промяна на разстоянието между рафтове, кошници, сигурност, надеждност, високо качество на материалите.

Wardrobe systems Wardrobe systems

  Витра. Тоалетка Витра — багажник модулна система с алуминиеви ъглови шкафове. Необичаен дизайн, голямо разнообразие от цветове. Най-популярните проекти изпълнена в сребърен и черен цвят. Системата е практичен, с капацитет до 60 кг, обзавеждане е проста и здрава. Изчистени линии, хармония, стилен външен вид, надеждност, лесен монтаж-това са основните предимства на кабинета-купе от този производител.

Wardrobe systems

  Алфа. Компания „Елф“ се произвеждат едни от най-добрите на корпусни гардероби. Шведската система, удобство, качество, модерен дизайн. Гардеробни ЭЛФА-модулни, компактни, просторен, гъвкав. Тези качества привличат купувачи от цяла Европа. Системата е оборудвана с добра вентилация, за неща, той запазва в продължение на дълъг период от време и не се развалят.

Wardrobe systems Wardrobe systems

  Системата на кабинета-купе и спестяват място в апартамента. Освен това, те се събират лесно, без специални познания. Демонтажът се извършва най-бързо. Това можете да направите дори на себе си. Огромен избор на стелажи, контейнери, рафтове, мебели, които могат да създадат уникален, качествено и съвременен будоар.

Wardrobe systems Wardrobe systems

  Стилос. Италиански многофункционални системи шкаф стилос ефективно да се впишат в интериора на стаите. Компанията произвежда висококачествени шкафове, които се различават по степен на надеждност, практичност и атрактивен външен вид. Оборудвани са с алуминиеви елементи, добри екскурзоводи. Конструкцията е здрава и гъвкава.

Wardrobe systems

  Miolla. Гардеробни, че производителя се различават по дизайн, эксклюзивностью и функционалност. На купувача се предлага както класически система кабинет и възможности за дизайн.

Wardrobe systems

  Лерой Мерлен. Тази известна компанията произвежда различни видове системи за шкаф с прилично качество и на атрактивни цени. Разумът, преднамереност дизайн и вътрешното предлагане на стоки дава възможност за съхраняване на дрехи и неща в големи количества.

Wardrobe systems

Интересни решения в интериора

Има две основни категории пълнеж: в отделна стая и в рамките на специално помещение. Модерни интериорни дизайнери предлагат да се изгради вграден шкаф на балкона или да използвате „мъртви“ зони в апартамента, т.е. ъгъл. Днес превръзка могат да бъдат поставени в шкаф или някои по-малка стая с малък прозорец. Това стилно и съвременно решение.

Wardrobe systems Wardrobe systems

Това облекло ще отговарят на багажа на всички членове на семейството. Можете също така да инсталирате голямо огледало, дъска за гладене, меки табуретки, тоалетка. Това е полезно, ако къщата или Апартамента е просторен и има място да се обърнеш. Направи гардеробна система, може да се използва като дрешник. Това е уютна и има възможност да се скрие от любопитни очи.

Wardrobe systems Wardrobe systems

Дрешник под формата на стаята е ограден преграда от гипсокартон, екран или плътни завеси. Основната функция, която се откроява тази дрешник неизползвана част на помещението или дома, например, пространството под стълбите или застой в коридора. Дизайнерите препоръчват да се облича в един цвят с останалата част на стаята. Преградни стени могат да бъдат огледални, прозрачни, дърво или тъкан, под формата на хармоника, плъзгащи се.

Wardrobe systems Wardrobe systems

Интериорът на гардероби по-добре да се направи светли. Идеално синьото, сиреневое, бели, праскова, светло-зелен цвят, пудровый оттенък. Специалистите препоръчват използването на аксесоари за украса-украса: оригинални кошници, вази, възглавници, меки играчки, картини, гледане на хармонични отношения. Изберете луксозен или минималистичен, в зависимост от големината на помещението, стил и материални възможности.

Wardrobe systems Wardrobe systems