Шкаф система

Гардеробни системи – това е чудесен начин за съхраняване на голям брой неща (дрехи, обувки, аксесоари) в хармонично. Този начин позволява да се спести пространство и да впише шкаф в интериора на една стая или студио. Корпус, мрежа, рамка и панел, системи за гардероби, скрити в отделна стая или ниша, помощ за структуриране на пространството и не развалят външния вид на стаята.

Характеристики и предимства

Дрешник е предназначен за съхранение. Това може да бъде един гардероб или една цяла стая. Днес има няколко вида гардеробных системи, всяка от които има своите предимства и недостатъци.

Мрежа за съхранение на обувки и дрехи компактен и универсален.

  Плюс факта, че модулите са независими един от друг, и те могат да бъдат отстранени, ако е необходимо. Елементи на окото система се прикрепя към стената с помощта на пръти и скоби. Системата е лесна, не пречи на свободното пътеката.

Навесная система се състои от множество кошници и рафтове.

  Нейната основа. В допълнение към това има и рафтове за обувки, мряна класически, brusnica. Характерна особеност е, че такава система може да бъде разширена с помощта на допълнителни аксесоари.

Благодарение на окачен шкаф, неща, осигурен е постоянен достъп на въздух. Това облекло е лесно да намерите подходящата нещо. Основни предимства – лесна за инсталиране, с ниски разходи, висока функционалност.

Кабинетная система е най-популярен в Русия

загрузка...
  . Гардероб се състои от модули, които са свързани с стяжками. Материал на модула е МДФ или ПДЧ. Те са практични и евтини. Система на тялото е просторен. Нещата в тях са структурни. Главен недостатък на системата е невъзможността за преустройство модули.

Видове

Голямо разнообразие от системи тоалетна позволява да се намери оптимален вариант за отпечатване на разпределение на пространството. За обществени помещения всяка открита съблекални, за клиниката – обикновена закачалка-багажник или класически гардероб.

Модулна.

  Модулен гардероб система, лесно се вписва в интериора на помещенията, проектиране е здрав и може да издържа на всяко тегло. Тя се основава на метални части. Лесна за използване и може да се съхраняват дрехи и спортна екипировка и предмети от бита, да се направи модулен шкаф е универсален. При преминаване на автомобил на части, които могат да бъдат преместени: рафтове, закачалки, кошчета, brusnica, обувницы, стелажи. Системата е отворена, така че всичко трябва да бъде в идеален ред.

Отвори.

  Отворена система апретура днес, на върха на популярността. Тя ви позволява да поставите нещата в същия ред, в който иска да е собственик. Предимство е, че една отворена дрешник не clutters пространството на стаята, създава усещане за лекота, ергономичен и евтино. В една отворена система липсва задната стена, преграда, която го прави просторен. Дизайн не хваща окото, не е тромав и отлично се вписва в интериора. Можете да променяте, добавяте нови модули се отстранява бързо. Системата разчита на алуминиеви стелажи, които имат рафтове, закачалки, ракли.

На панела.

  Се отнасят до бизнес-класа. Панелна система е скъпо и изглежда луксозно. Използват се специални панели, които са прикрепени към стената, а на панела са разположени рафтове, чекмеджета, мряна и други елементи. Основното предимство на лентата-това е единство. Между рафтовете няма преградни стени, дивизии, всички на линия в системата са разположени паралелно един на друг. Такава дрешник перфектно скрива неравности по стените.

Метал.

  Тези шкафове са изработени от солидна стомана. Предимството на този материал е лек и здрав. С метал създава уникален дизайн с чист дизайн, който чудесно ще се впишат във всеки интериор. Метален шкаф е универсален. За тяхното производство се използва също от алуминиева сплав, който е здрав. Рамка от метал отлично се съчетава с други материали. Система за визуално разширява пространството и внася ред в стаята.

Рама.

  Тези системи ще бъдат проба изключителна комбинация от надеждност, практичност и красота. Те са съставени от метални колони, които управляват в пода и тавана. Рафтове, кутии монтирани на стойка. Система рама се вписва в модерен стил техно и хай-тек. Хармонично съчетание на метал и дърво изглежда оригинално и уютно. Задаване на рамка е лесно да се демонтира, транспортира го, не е трудно. Багажник-купе и се вписва във всеки интериор, изглежда безпроблемно и лесно. Системата не включва преградни стени, врати и стени, че да пести място, но се изисква чистота на собственика, тъй като всички неща са в ума си.

Клетки.

  Тази система превръзки-това е компактен и универсален. Неговата основна функция – множество на окото рафтове и кошници, които са прикрепени към стената. Основните предимства на системата – възможност за настаняване на голям брой аксесоари, неограничени възможности за трансформиране на чувството на безтегловност дизайн.

Стени.

  Стенни парапети, гардеробна система за закрепване към стената и може да достигне от пода до тавана. Такава дрешник спестява максимално пространство, е ефективно и удобно решение за организацията му. Тя включва стелажи, подови решения и различни зони за съхранение.

Предимство стенни гардеробных системи е, че те са достъпни, високо качество. Дрешник могат да включват рафтове, на пръчки за закачалки, повдигащи висящи кошници и подноси. Комбинация от елементи дава възможност за създаване на хармонично пространство.

Тънък.

  Стеллажная система дрешник да не се претрупва стаята, идеално се вписва в интериора. Специален предимство е ниската цена, разнообразие от размери и форми, надеждност и функционалност. Нещата в рафтовете гардеробна са компактни. Лесна инсталация, красота, естетика, профил, сила, възможност за монтиране в шкаф-различен начин, спестяване на пространство– основните предимства на системата тънък.

На стелажи

  . Система на гардероба е купе на шкафове визуално лека и въздушна конструкция. Те са идеални за по-малки помещения с ограничено пространство. Стойка е изработена от алуминий, с здрав, да издържа на високо натоварване. Различават лекота на монтажа, гъвкавост, високо качество и достъпна цена. За съхранение, мряна, стелажи, мецанин. Изчистени линии, семпъл и елегантен външен вид привличат вниманието и осигуряват надеждно съхранение на всякакви неща.

Плъзгащи се

  . Система за плъзгащи се врати, които са изработени от различни материали. Най-популярният материал при производството на плъзгащи системи на гардероба е от ПДЧ, които могат да бъдат декорирани стъкла, огледала и в комбинация с алуминий, МДФ.

Търсене на огледални врати, сребърен тон, позлатени или оцветено. Те визуално разширяват пространството и създават по-лек ефект. Плъзгащи системи скрита, добре ще се впишат в една стая, ако всичко е направено в един и същи стил и цвят. Системата е в състояние напълно да се слее със стената.

Инсталация

Инсталация гардеробна система, ви позволява да спестите пари. Монтаж на гардероби зависи от марката, сложността на дизайна, теглото и размерите. Ако системата ви е малка, опитайте се да го инсталирате, без помощта на външни лица. Как да се съберат най-лесното апретура?

  Събранието започва с определяне на Ротора релса. Това ще бъде люлка с други елементи на обличане. Трябва за монтаж на ниво, молив за маркиране, дюбеля-пирони, бормашина. Основната релса се инсталира хоризонтално. Скрепителни елементи се избира в зависимост от стенового материал. На железопътен корнизи са определени на базата на песен, която искате да направите. Ръководство са монтирани метални скоби и ЛДСП, рафтове, мряна, неравномерно барове. Определяне на рамената за дрехи, помислете пространство за по-добри неща. За да се съберат на рафта, ще се нуждае от 2 странични части, 2-L диаметър, 2 т-диаметър. На свободната част трябва да се постави на крака или колела (ако има такива). Модул мрежа става в съответствие с инструкциите, стелажи се монтират един към друг. Rack за монтаж на кошница. Ширината и дължината на рафтовете може да се регулира.

Домашни инсталация трябва да се извършва в съответствие с изготвянето на който се отчитат размерите на помещението. Важен етап от инсталацията е за маркиране, в зависимост от лигиране. Ако в гардероба ви ще пълзи, първият набор от стената, и последната врата. Най-простата система за самостоятелно сглобяване – окото и тънък.

Модел

Каква превръзка е да изберете? Днес на местни и чужди производители предлагат шкафове за всеки вкус и бюджет. Система от клас икономичен, среден, елит. Модерен купувачът повече се доверява на мебелното производство, което се произвежда в Русия. Качество, цена, дизайн, основните характеристики трябва да се вземат предвид при покупка.

  Шегаджия. Марка системата Жокер достъпни в ценовия диапазон, лесен монтаж, широко приложение, стилен външен вид. Те идеално се вписват в интериор, не заемат място, във връзка с различни видове гардеробных системи и начини за монтаж.

  Домашно Пространство. Функционална система, дрешник, от местни производители. Красив и уникален дизайн, уникална форма, лесна инсталация, голям избор от аксесоари, възможност за промяна на разстоянието между рафтове, кошници, сигурност, надеждност, високо качество на материалите.

  Витра. Тоалетка Витра — багажник модулна система с алуминиеви ъглови шкафове. Необичаен дизайн, голямо разнообразие от цветове. Най-популярните проекти изпълнена в сребърен и черен цвят. Системата е практичен, с капацитет до 60 кг, обзавеждане е проста и здрава. Изчистени линии, хармония, стилен външен вид, надеждност, лесен монтаж-това са основните предимства на кабинета-купе от този производител.

  Алфа. Компания „Елф“ се произвеждат едни от най-добрите на корпусни гардероби. Шведската система, удобство, качество, модерен дизайн. Гардеробни ЭЛФА-модулни, компактни, просторен, гъвкав. Тези качества привличат купувачи от цяла Европа. Системата е оборудвана с добра вентилация, за неща, той запазва в продължение на дълъг период от време и не се развалят.

  Системата на кабинета-купе и спестяват място в апартамента. Освен това, те се събират лесно, без специални познания. Демонтажът се извършва най-бързо. Това можете да направите дори на себе си. Огромен избор на стелажи, контейнери, рафтове, мебели, които могат да създадат уникален, качествено и съвременен будоар.

  Стилос. Италиански многофункционални системи шкаф стилос ефективно да се впишат в интериора на стаите. Компанията произвежда висококачествени шкафове, които се различават по степен на надеждност, практичност и атрактивен външен вид. Оборудвани са с алуминиеви елементи, добри екскурзоводи. Конструкцията е здрава и гъвкава.

  Miolla. Гардеробни, че производителя се различават по дизайн, эксклюзивностью и функционалност. На купувача се предлага както класически система кабинет и възможности за дизайн.

  Лерой Мерлен. Тази известна компанията произвежда различни видове системи за шкаф с прилично качество и на атрактивни цени. Разумът, преднамереност дизайн и вътрешното предлагане на стоки дава възможност за съхраняване на дрехи и неща в големи количества.

Интересни решения в интериора

Има две основни категории пълнеж: в отделна стая и в рамките на специално помещение. Модерни интериорни дизайнери предлагат да се изгради вграден шкаф на балкона или да използвате „мъртви“ зони в апартамента, т.е. ъгъл. Днес превръзка могат да бъдат поставени в шкаф или някои по-малка стая с малък прозорец. Това стилно и съвременно решение.

Това облекло ще отговарят на багажа на всички членове на семейството. Можете също така да инсталирате голямо огледало, дъска за гладене, меки табуретки, тоалетка. Това е полезно, ако къщата или Апартамента е просторен и има място да се обърнеш. Направи гардеробна система, може да се използва като дрешник. Това е уютна и има възможност да се скрие от любопитни очи.

Дрешник под формата на стаята е ограден преграда от гипсокартон, екран или плътни завеси. Основната функция, която се откроява тази дрешник неизползвана част на помещението или дома, например, пространството под стълбите или застой в коридора. Дизайнерите препоръчват да се облича в един цвят с останалата част на стаята. Преградни стени могат да бъдат огледални, прозрачни, дърво или тъкан, под формата на хармоника, плъзгащи се.

Интериорът на гардероби по-добре да се направи светли. Идеално синьото, сиреневое, бели, праскова, светло-зелен цвят, пудровый оттенък. Специалистите препоръчват използването на аксесоари за украса-украса: оригинални кошници, вази, възглавници, меки играчки, картини, гледане на хармонични отношения. Изберете луксозен или минималистичен, в зависимост от големината на помещението, стил и материални възможности.