Шкаф в банята

Шкаф – най-рационален и съвременен багажник-купе модел, който съчетава в себе си естетика, функционалност и дълготрайност. Инсталиране на подобни проекти в банята може да изглежда като оригиналния, но е напълно оправдани: в банята се нуждаят от много място за съхранение, и различни рафтове, шкафове-чекмеджета понякога е толкова скучен, че искам да се реши проблема, защото само един от мебели. Спасение за просторна самостоятелна инсталация на шкафа – дизайн-това е просторен и ергономичен.

Характеристики

Шкаф има много хубави черти. Че ако се установи вградена в конструкцията на шкафа в банята?

    Конструкция ви позволява да поставите различни елементи, като се започне от средства за хигиена и прахове, почистващи кърпи и спално бельо. Гардероб в банята не се нуждаят от допълнително пространство за отваряне, а по този начин се създаде открит шкаф може дори и в малко помещение. Шкаф огледало за баня – това е избор на конкретно и полезно; голямо огледало ще ви позволи да се поглезите и ред най-добрия начин. Дизайн пода до тавана-това е най-печеливш сред модели гардероби, тъй като той позволява да се съберат всички елементи на едно място; тази конструкция ви позволява да поставите парцали, желязо / дъска за гладене, метли за баня, както и всякакви други аксесоари. Шкаф за баня с тоалетна може да бъде оригинален начин зониране: създаване на двустранен шкаф в стаята. Един от недостатъците на шкаф за баня с огледала се състои в това, че огледалото ще бъдат мъгла; този проблем може да се реши само правилната система за вентилация с добра работа. В противен случай ще трябва да се „проветри“ в банята често.

Как да изберем

Всяка мебел за баня трябва да имат предимство, устойчив на температурни промени и влажност. С тази задача отлично се справя със специално импрегнирани за мебелите – ПДЧ, MDF, дърво, метал; единственото нещо, което със стъкло, така не става: трябва да инсталирате подобрена версия вентилация или да отвори вратата на банята често.

Да се определи място за бъдещето на кабинета-купе и по-добре да поставите конструкция в ниша или по протежение на стената – това ви позволява да правите останало свободно пространство за достъп. Удивително е, че кабинет ще отговарят за баня от всякакъв размер и ще помогне да се „разтоварят“ стаята с излишни детайли и елементи.

загрузка...

Изберете размера на шкафа: дълбочина (останалите настройки ще зависи изцяло от оформлението на банята); дълбочина на шкафа трябва да представят необходимите аксесоари за това не трябва да остане „екстра“ площи.

Дизайн на фасадата-това е въпрос на индивидуално; за банята подходящо ще бъде да се постави огледало на поне една от вратата на гардероба, за да направи дизайна още по-функционална.

Интересни идеи

Багажник-купе позволява рационализиране на пространството на банята, дори и малка квадратура, просто прочетете няколко съвета:

    Баня малка? Това не е причина да се откаже от шкаф, инсталиране на проекти по протежение на стената и „спрячет“ всичко ненужно: домакински уреди (пералня, например), Дъска за сушене, кошница за дрехи, средства за хигиена, текстил, домакински аксесоари. Ще се изненадате, колко ще се промени вашата стая. За да се създаде изкуствена ниша в банята, за да инсталирате тоалетна-купе може да се дължи на влагоустойчивый гипсокартон; монтаж на гардероб ще бъде много по-лесно. Дизайн на фасади, не трябва да има огледало; изберете витраж или стъклена повърхност (мат или гланц), дърво (бамбук, ратан), за да се създадат интересни интериорни решения. Всички материали шкаф за баня трябва да е влагоустойчив, отговарят на високи калъф, за да се избегне деформиране. Идеален избор ще е пластмаса или стъкло и различни комбинации с тях, тъй като тези материали по-Трудно влага и температурни фактори.