Шкафове

Модерен дизайн на дома е не само осигурява оригинален интериор, но и спестяват място, така че за удобство на съхранение на дрехи, все по-често започват да използват подобни иновативни решения, като гардероб. Този вид мебели е идеален за малки апартаменти и големи къщи. Благодарение на висока доходност и по-лесно търсене на необходими стоки, най-новите модели мебели, напълно изместени от живот на старите пренаселени шкафове.

По-рано багажник-купе могат да си позволят само по-заможните собственици на жилища, днес тази конструкция на разположение на всеки. Огромната популярност на тези кабинети заради лекотата на употреба, и правилната организация на пространството.

За това, за дома инсталирате вграден гардероб wardrobe не трябва да отделят специално място, тя може подход е бил използван в помещение или килера. По този начин, на квадратен метър ще бъдат рационално разпределени, и съдържащи обекти. Често шкафове са монтирани в коридорите, те са много вместительны и заемат минимално пространство. Неща, свързани с честването, като правило, се поставят на горните рафтове. Casual облекло висеше на нивото на очите.

Повечето шкафове са допълнително украсени с огромни огледала. Що се отнася до места, то те могат да бъдат под формата на хармоника, сгъваеми или сгъваеми. Голямо значение в гардероба играе на осветление, осветление и вентилация, както и за съхранение на дрехи на високи температури и висока влажност не се допуска. За удобно използване на гардероба се препоръчва да се разделят на зони за кожени изделия, бельо, рокли, вратовръзки и легла.

Характеристики и предимства

При строителството на жилища огромна роля играе правилния избор на мебели, тя трябва не само хармонично се вписват в интериора на стаята, но и да бъде лесен за използване. Специално внимание заслужава изборът на гардероби, тъй като този вид мебели има редица предимства в сравнение с традиционните шкафове. Преди всичко, тези мебели ви позволява удобно да поставите нещата в зависимост от вида и сезона чорапи. Множество рафтове, кошници, обувницы, brusnica осигури максимално използване на пространството. В открити модели на гардероб шкафове липсват рафтове, преградни стени и кухи стени, лесно да гледате на нещата.

Основната положителна черта на гардероби е също и материала, от който са направени. Като правило, това е от ПДЧ. Въпреки, че тази мебели и не се отнася към биологично, в рамките на основния материал често има катран дървени стърготини, които произвеждат вредни вещества. Така че, гардероби шкафове от ПДЧ за първи път да има неприятна миризма. По-добре да се предпочитат мебели от дърво, особено днес съществува огромен избор на гардероби от безопасни качествени материали.

загрузка...

При инсталиране на съвременни модели гардероби се използва много качествена стомана. Така че, рафтове, скоби и други елементи, способни да издържат на значителни тежест на товара и не огъня. Във всеки един момент В шкаф може да бъде просто и лесно за надграждане или доукомплектовать. Универсалният дизайн позволява бързо да се събере и анализира дрешник, това е особено важно при извършване на ремонти или преместване. Затова днес шкафове се считат за най-полезен и стилен атрибут на съвременния живот.

Разновидности

Наличието на гардеробного на кабинета не само дава възможност за организиране на съхранение на вещи, но и за спестяване на пространство на жилища, оригинални допълват интериора. Този вид мебели са отлични за помещения с всякакъв размер. Най-модерни шкафове са паралелни, линейни, U-образни и Г-образна форма.

Най-гъвкав вариант за съхранение на дрехи и обувки се считат за вградени гардероби. Това е оригиналния дизайн на стаята ви дава възможност да се замени тежката, громоздкую мебели за съвременния кошници, стелажи и кутии. Тези шкафове доста вместительные, затова ги избират, не ще направи за настаняване с закачалки и чекмеджета. Вградени гардероби е предназначен за съхранение на шапки, постелки, обувки, дрехи, чанти, чадъри и други аксесоари.

Къщата е комфортно и удобно, най-добре да изберете окачени шкафове. Независимо от жилища, този тип мебели ще осигури спестяване на пространство и място. Главната особеност на окачени шкафове-това е специална тапицерия и щори. Освен това, окачени шкафове от този тип ще стане оригинална украса и допълнение към коридор или спалня.

Шкафове без врати практичен, просторен и вкъщи специално място, като многофункционален. На тях се препоръчва да се инсталира в близост до с перална машина или място за сушене на дрехи. Като цяло, тези шкафове са изработени от дърво.

Сред огромния избор на гардероби заслужават специално внимание шкафове подпора. Те могат да имат вдлъбната, выпуклую или волнообразную форма. Благодарение на необичаен външен вид, шкафове радиус стомана се радват на голяма популярност. Те изглеждат чудесно както в хола, така и от антре, спалня. Шкаф радиус съчетава стил и гъвкавост, изглежда елегантно в интериора, спестява пространство.

В случай, когато традиционните дървени мебели уморени, можете да си купите тъканни шкафове. Това е много интересен и необичаен вид на мебелите. Тъканни шкафове, макар и да се различават с малък размер, но е много просторен и светъл. На тяхната основа се състои от специален метален скелет, който се простира тъкан.

За съхранение на различни канцеларски материали, документи и дрехи в офисите, се използват и в офис помещения. Те имат специален замък и затворете дръжката на замъка. Този вид мебели е изработена от висококачествена листова стомана, те са надеждни и лесни за употреба.

Специално внимание се отделя на линейни и ъглови шкафове. За тях в дома си, като правило, се движи в една празна стена, без врати и прозорци или свободен ъгъл.

Как да направите

За да инсталирате шкаф, първо трябва да изберете на място. Така че първоначално се определя от размера на жилищната площ, където ще бъде произведен строителство. В този случай, често предпочитание ще се дава на региона с натъртвания или ниши. Най-често място за инсталиране на шкафа-купе Шкафове-това е килерче, която по-късно се извършва вентилация и осветление.

Закачалки, парапети и други конструкции на гардероба трябва да избират предварително. Що се отнася до цвета, това е най-важното нещо е, че външен цвят гардероб в хармония с цялостния интериор на помещението. Интериор на кабинет може да бъде направен от дърво и полимер.

След като мястото на избрания шкаф, трябва да се разгледа внимателно схема и размери за монтиране. Като правило, за по-малки стаи набор от стандартни модели мебели, и за по-голямо пространство са най-подходящи за големи помещения. Трябва да се има предвид, че минималната дълбочина на шкафа традиционно 1,5-2 метра.

В случай, когато предпоставката е малка, се препоръчва да се избере ъглови тесни шкафове. Най-добрият вариант се счита за правоъгълен модел, в който можете да извърши едностранно поставяне на нещата. Тяхната ширина е 1,2 метра. За двустранно поставяне на дрехи да се наложи шкаф с ширина не по-малко от 1,5 метра.

Следващата стъпка в инсталацията шкаф-планиране. Трябва да се мисли предварително, че тя ще се съхранява. Днес можете да си купите гардероб само за дрехи, и можете да изберете триизмерен модел, която е в състояние да побере всичко-от дрехи, обувки, преди чанти, бельо и аксесоари.

Също така е Важно да се определи броя на елементите и разпределяне на пространството, изберете подходящи рафтове-купе. Важно е да се помни, че нещата, които са сгънати в състояние да заемат по-малко място, отколкото в разложенном. Всичко, което се използва в ежедневието за лесно използване трябва да се намира на по-комфортна. Преди да поставите дрехите си в гардероба, трябва да се анализира и разпространява зона.

Както и всеки друг вид мебели, гардероби се характеризират с оригиналната тапицерия и фитинги. За това при производството на мебели, на дограма покритие, нанесенное на специален декоративен слой, който не само предпазва продукта от външни въздействия, но и подобрява външния вид. Като гарнитури се използва различен материал. Разграничение художествени, прозрачен, имитация и непрозрачни покрития.

Прозрачно покритие се нанася основно с помощта на специални лакове. За непрозрачни покрития се използват бои за мебели, резултатът е красиво бяло, черно, червено модели шкафове. За творчество и облицовки, имитация е характерно използването на допълнителни декор елементи като рамки, рамки и корнизи.

Освен оригиналния външен вид, шкаф има здрава и многофункциональную обзавеждането, което е ключов показател за високо качество, съвременни мебели. Разположена в рамките на елементите на шкафа трябва да бъдат удобни и достъпни. Днес аксесоари-шкаф предоставя различни чекмеджета, рафтове, кошници, държачи за вратовръзки и колани, рафтове за обувки.

Дизайн проекти в интериора

Най-универсален мебел-гардероб, гардероб. Благодарение на великолепна селекция от модели, към днешна дата, Кабинет изпълнява множество функции. Той спестява място, удобно настаняване неща, както и оригиналното съчетание с интериора на помещението. Въпреки че в гардероба може да се монтира във всяко помещение, особено място заема в хола. За да направите това, изберете вградени или ъглови мебели.

Дневна стая-място, където гостите са приети, така че килера в тази стая, се препоръчва да се украсят със стъклени рафтове и стелажи. Стилен външен вид шкафове в хола, с лъскава повърхност, която подчертава тяхната елегантност и шик.

В случай, когато основната жилищна площ не позволява да се установи обемът на мебели, я поставят в кухнята. Благодарение на различните ниши и стени, шкаф може да се използва за съхранение на домакински уреди. За да придадат на спалнята необичаен вид, в де често се използва комбинация комплект спалня с вградени шкафове. В спалнята изглеждат добре шкафове с огромни огледала, фотопечатью и рисунки.