Снимка кухня, разширяват пространството

Кухня в обикновените къщи, обикновено са с малък размер, само 5-10 квадратни метра. За да увеличите визуално пространството кухня, собственици на купи расширяющего пространство на работния плот, който може значително да се увеличи визуално размера на стаята.

За да направите правилния избор е необходимо тапети, трябва да имате добър вкус и внимание на всички детайли.

Как да изберем

Първоначално стенопис е създадена за това, за да се разшири визуално пространството на всяко помещение. Преди да се спрете на подходящ дизайн, трябва да знаете от какъв материал са направени тези тапети.

Хартия

Този параметър е остарял и не губи своята популярност. Той има съществени недостатъци: страхуват от влага и на влага. Така че този вариант за кухня абсолютно не ми харесва.

В основата на нетъкан

Това покритие може да „диша“, който е водоустойчив, има гъвкав материал. Фигура на тапети се нанася с помощта на печат върху специален принтер.

загрузка...

Филмът винил

Филмът винил не се разваля под въздействието на вода. Тези тапети могат да се използват в кухнята и в банята. Най-важното предимство е възможността да изберат текстура: камък, пясък, платно и др.

Въпреки очевидните предимства на винил филми за стенопис за кухни най-често се използват флизелиновые покритие с защитен слой, те са направени от по-качествени материали и здрава. Служат като тапет е не по-малко от 5 години, мръсотия лесно може да се отстрани с помощта на кърпа.

Видове

Гладка

Тези тапети са с висока плътност, с повърхност, подобна на пластмаса. Ако получите гладка, тапети за кухня, а след това те трябва да бъдат специално защитно покритие, което ги предпазва дори от маркери. Освен това, тези тапети са безразлични към влага. Преди да ги закупите, се уверете, че стената е идеално гладка, без неравностите и малките басейни. Всяка неточност ще наруши картина и користи.

Текстура

Тези тапети са най-лесният стикер, мек на допир и е подобен на прости картинки. Те имитират различни текстури пясък в Голям Камък. Създава изключителен вид на кухненския интериор. Като цяло, структурата се използва за фотообои с образа на града, паметници на природата, защото в тях няма отблясъци.

Самозалепващи

От името става ясно, че предимство на тапетите – самозалепващо фолио, които могат да се залепят върху всяка повърхност. Ако сте направили грешка при поклейке тапети, те могат след известно време да се оттегли и залепите отново.

За щастие, производителите са се погрижили за качеството на своите продукти и създаде картина, която не се страхува от вода. Те могат лесно да се мотае в кухнята, само че не в зона в непосредствена близост до с мивка и печка, защото тапети все още е деформиран, когато голямо количество влага. Ако остана свободна стена, можете спокойно периодично изтрива ги с влажна кърпа.

Размери

Ако купувате руло в магазина, размер, стандарт, от 2 до 3 метра. Ширина обикновено зависи от използвания шаблон.

Това се случва така, че фотопанно събрана от различни части, и производител на цифри, всеки платно за улесняване на процеса на сглобяване. Тези тапети са ставите, така че стикера трябва да се следи внимателно, за да се побере в противен случай фигура ще се деформира.

Как да изберете дизайн

Малка кухня

    . Трябва незабавно да се отговори, че 3D тапети не са подходящи за малка кухня, така че оптична илюзия се възприема само в голямо пространство.

За малка кухня чудесен вариант ще бъде един прост чертеж, например, полето с цветя, дървета, листа, декорация, панорама към града и малки улички, облицована с камък, имитация на прозорци или врати.

Студените цветове (нюанси на зелено и синьо) ще помогне за увеличаване на пространството, така че трябва да изберете картинката с голям брой на такива нюанси.

Фигура трябва да съответства на размера на кухня, за да бъде най – добрият- не повече, не по-малко.

В тъмната кухня.

    Ако кухня се намира на тъмната страна, и рядко когато през прозореца грее слънце, трябва да преобладават ярките, наситени цветове червено, синьо, жълто или зелено нюанси. Например, морски вълни, слънце, дърво с ярки листа.

Интериора на кухнята.

    Слушалки ако имате пастелни нюанси на бял или кафяв, или черен, може да предпочетете светлите тапети, които ще играят на контраст. Това ще изглежда доста впечатляващо.

Ще изглежда добре и доминиране на неутрални цветове, в този случай ще са подходящи панорама към стария град или всеки орнамент.

Ако изберете светли тонове, това ще помогне за създаването на оживена атмосфера. При избора на цветове в един и същи цвят, вие можете да създадете по-спокойно, спокойно настроение.

Ако поръчате тапети от компанията на поръчка, цената за обговаривается предварително с продавача.

Можете да си ги купите във всеки магазин хардуер, например, в Лерой Мерлен.