Тераса на къща: 130 снимка Дизайн и характеристики на дизайна на бижута

В процеса на разработване на план за изграждане и проектиране на извънградски къщи, трябва да мислят дизайн от страната, тераса, в действителност тя се превръща в рай на страната за комфортен престой. По тази причина е важно да се обърне сериозно към избора на необходимия дизайн и техники на украса.

Какъв тип тераси е по-добре да се предпочитат?

Схема на проекта на бъдещата тераси трябва да се избират, като се фокусира върху изграждането на сгради и наличието на пространство на сайта. Тераса от страната се строи в една от следните възможности:

    Единствено на основата. Това е надежден вариант, обаче, ако избраният участък не може да се определи и промяна на структурата му ще е почти невъзможно заради високата цена на събитието. За определяне на лигавицата на готовому дома. Лесен и удобен начин, освен на терасата може да се организира и след пълно свиване на основата. Място подновяване на двора. Този вид структура често стават продължение на стаите в дома си, и често се използва като кухня или хол.

В сравнение с частни структури придава на покрита тераса с покрив, странични панели, скрити рамка стъкло. В този случай, сградата служи като място за комфортен престой през зимния период, могат да се използват като части за обработка на събраната реколта.

Видове съвременни сгради терасни

Независимо от вида на сградата и избраната рамка за определяне на място за настилка, е важно да се вземат предвид някои условия:

    Начин за защита на сгради от вредното въздействие на околната среда; безопасността и комфорта на работа.

Че е проблематично да поставите сградата така, че да са проникнали вътре достатъчно светлина, но в актуално топлина не е твърде горещо.

загрузка...

Най-добрият вариант ще бъде мястото на терасни платформи, така че къща боя в следобеден пек. За защита от сняг и дъжд, е добре да се оборудват с навес и направо на площада, за да се обединят по настоящем в преддверието.

Въпреки това, при тези условия, начини за строителство и декорация на летни тераси има огромно количество.

Террасная посетителите на сайта

Тези сгради са предимно ангажирани с изпълнителната власт на целта, а не да действа като място за комфортен престой. Тераса, лятна тип оборудване, далеч от любопитни очи, обикновено зад къщата. В повечето случаи, тези терасовидни полета имат формата на класическия вариант — под формата на голяма платформа от дъски, без никакви огради и покриви пристроенной до дома си.

Подобни задължителна монтаж на мебели и украса тип апартамент. Детска площадка се крият зад основната сграда, за да се сведе до минимум дискомфорта от вятъра и слънчевите лъчи.

Кафе тераса тип стаи

Често, открита лятна тераса замества в кухнята. В този вариант, в пристройката оборудване печка и инсталиране на мебели за кухненско пространство. Този баланс е един от най-добрите опции, ако собствениците предпочитат да почиват през лятото, време е за чай.

Незаменим атрибут на този навес платформа и камина. Често структурата на данните, определени в близост до кухнята у дома, но това създава още един вход.

Площ на имота

За някои редови къщи, ще се строи друго жилище. Много неща, география провежда на откритата площадка на входа се удължава, така че коридор изглежда като продължение на тераси.

В повечето случаи страничните отвори са затворени със специални завеси, за да даде рамка от естествен масив комфорт.

Завеси за строителството е избрано по такъв начин, че те са не само украшение, но и предпазват от слънчевите лъчи, досадни комари.

Веранда

Не е отопляем място, което е приложено към основното жилища, тераси, отличен за веранди. За да има възможност с комфорт прекарат зимата, кадрите трябва да бъдат остъклени, покрива и пода се изолират.

В действителност този тип проекти се използва за почивка преди настъпването на студеното време. През зимата в стаята да поставите мебели за градината, а през пролетта на тази година тази платформа, може да се превърне в подходящо място за отглеждане на разсад.

Външната тераса

Първоначално дизайнът е била построена за слънчеви бани за тип обвивка дъски са били призовани да се изключи възможността за ходене по камъни или блато, че не е подходящ за подреждане на мебели и още по-удобно.

Сега тераса обустраивается дори и в близост до вода или под сянката на дърветата в тази структура не е прикрепен към основното си къща.

Този стил е идеален вариант за селска къща, защото това позволява да се разделят на няколко структури на отделните структури.

Тераса на паперти

Общите сгради за градина е свързано с обзавеждането на тераси входа на къщата. Това решение е оптимално, трябва просто да се увеличи пространството Крылово място, за да направи повече, за да се изгради навес и ограда.

Покрита тераса може да достигне по повърхността на стени, от външната страна. Този вариант е прост, достъпен.

Какво построи?

На първо място, на по-достъпна платформа, вдигна си, и второ, трябва да се изгради останали след построяването на материали. Блокове, плочи и тухли перфектно в изграждането на базата.

Ако трябва да си купя материали, за да изберете най-практична, тъй като бъдещето на платформата трябва добре да се пренасят температурни разлики, на негативното влияние на ултравиолетови лъчи.

Оптималната форма

Изборът на форми на съвременните сгради са разнообразни. Просто създаване на правоъгълна област. Въпреки това, ако сте любители на изключителност, тогава дайте му под формата на няколко нива на многоъгълник. За да се разбере, като придават на страната тераса, като на снимката, ще ви предоставят информация за нейните основни елементи.

Террасная конструкция от отворен тип се състои от следните части:

    Основа; подове; допълнителни проекти.

Задължителни елементи над първите две. Последната зависи от личните предпочитания.

Варианти на покрива

Ако сте заинтересовани в това, да се научат да правят със собствена тераса, тогава тази информация ще е много полезна. Така, покривът осигурява защита на всяка конструкция от негативните въздействия на околната среда, разширяване за вилата не е изключение. Ако уплътнението е прикрепен директно към основния жилища, обикновено е инсталиран един покрив на къщата.

Огромно търсене за закупен на покрив от поликарбонат, които не се нуждаят от практическа основа. В този случай ъгли на готови проекти избистрители и циментирана дървени стълбове.

Сложен вариант е зелен покрив, която е оборудвана за създаване на допълнителен ефект в ландшафта, озеленяване културни кацане, и помислете върху тяхната комбинация.

Въпреки това е важно да се вземат под внимание факта, че за благоприятно на растежа на растенията, е важно да се налива необходимото ниво на почви, изграждане на дренаж и хидроизолация, което изисква силна подкрепа. В противен случай покривът може да се срути.

В такива сгради, няколко бара, ще бъде достатъчно. Трябва да се осигури подкрепа по целия периметър на парцела, както и значително повишаване на обрешетку.

В случай, че структурата се извършва обикновено през лятото, можете да оборудвате вашия покрив сменяеми тип. Този дъждобран изработен от материал, който се продава в железарския магазин. Конструкция се измъква и прибира автоматично, или ръчно.

Ако разширяването е отделно стоящи дизайн, след това купол се фиксира със специални метални прътове. Материал козирки, в основата на акрил с армированным покритие от тефлон, които не се страхуват от слънчева светлина и дъжд.

Някои хора използват при подреждането на тераси, чадъри, сгъване тип, за да се отървете от нежелани монтаж на покриви. По принцип, за да създаде прохлада в жегата на този вариант ще бъде достатъчно, особено когато е рядко удоволствие.

Заключение

Отделно разширение на страната за комфортен ваканционен отдих — процесът е доста креативни, така че той е най-проблемните етап от развитието, избора на стил, както и добавяне на различни детайли, елементи на компетентния строителство.

Снимка тераси на вилата