Вградени шкафове и техните предимства

Характеристики и предимства

Дрешник, помещение за съхранение с директен или ъглово разположение на мебели, изработени от различни материали. Този дизайн се отличава с повишено удобство и функционалност, естетичен вид. За да се повиши надеждността на шкафове и рафтове за да бъде заверен между себе си и са прикрепени към стената.

В зависимост от първоначалната подредба и предпочитания, можете да зададете на следващата разходка в помещения за съхранение: вградена, тоалетна, кабинет, от метална мрежа.

Свободностоящ шкафове са сглобени модули затворени шкафове и стелажи. Най-сигурният и евтин вариант-това стелажи килер, състояща се от отворени рафтове. Чиста гардероби представляват евтина универсална система от метал, с възможност за разположението на рафтовете по своему.

Наличието в дома на обличане има редица предимства:

    поставен в гардероба си, за да се съхранява повече неща отколкото в кабинетите; ефективно използва цялото пространство до тавана, което е невъзможно в шкафове; дрешник да не се претрупва помещение разнокалиберная мебели за съхранение; в съблекалнята може да се съхранява всичко, от спално бельо до чадъри и чанти; благодарение на оптималното разпределение и правилното съхранение на удължава времето за носене дрехи; самостоятелно построяване дрешник ще отговори на вашите желания в режим на нещата.

При оборудване на обличане е важно:

загрузка...
    за определяне на местоположение и размер на проекти; да се включат в акупресура осветление и добра вентилация; инсталиране на огледало в цял ръст, за да се обличам, за да отида да видя себе си в спалнята; стелажи за съхранение на сезонни неща, за да се постави в горната част за съответната неща по-близо до изхода; място за обувки място на дъното; в средната част на отделението с група палта и якета и рафт за шапки; предоставяне на малки етажерки или кутии за съхранение на дребни неща.

Разновидности

Ако има малък килер или дрешник, можете да изолирате част от стаята. Пропорции, дълги и тесни пространства може да се определи чрез организиране на гардероба около тесни стени.

По-добре в малки дизайн шкафове-рафтове, без чекмеджета и отваряне на врати, той е по-удобен, за да направим нещата. Гардеробна стая със стъклени стени в спалнята, които придават на стаята един стилен външен вид и ще ги научи как да поддържат реда при съхранение на дрехи.

Местоположение

Вградена гардеробна зона може да бъде създадена във всяка стая, но най-удобно ще му оборудване в коридора, дори ако тя е малка стая. Ако размерът на коридора е по-малко от 3,0 — 3,5 кв. м, тогава е добре да вграден гардероб. При проектирането трябва да се вземат предвид, че за безплатна кръст-превръзка достатъчно, за да има разстояние между шкафа и противоположната стена на 1,5 метра, за да спре свободното преминаване на 0,8 м.

В края на краищата, антре създава първото впечатление за жилище, неговото оборудване трябва да се подхожда внимателно. Най-лесният начин за закрепване на превръзка до тясната стена или в ниша, ефективно използване на пространството.

Хубаво е да има вградени гардероби в коридора за съхранение на сезонни неща в спалнята, за да съхранявате всичко останало. Гардеробна в спалнята трябва да съдържа достатъчно стелажи за съхранение на бельо.

Също така могат да бъдат оборудвани с просторен дрешник мансарда, при условие, че в таванско помещение с добра вентилация и топлоизолация.

Отлично решение за апартаменти-хрушчов, с малък коридор и хола може да бъде удължен вграден гардероб. За постигане на икономии може да се управлява без страничните и задните стени. Вътре рафтове от ПДЧ бюджет ще се монтира директно към стените на стаята. Такъв модел-не е задължително директни форми в квадратна стая може да се разпредели пространството под Ъглов шкаф. При правилния подбор на цветове и текстури плъзгащи се врати, може да се постигне визуално разширяване на пространството.

Специалистите съветват за инсталиране вградени шкафове, за да се висококачествени материали, при правилно съхранение, без да се повреди и вдлъбнатини, промяна на влага и пряка слънчева светлина, например, имат същите свойства, като дърво, MDF и ламинат. Вграден гардероб може да бъде изработен от дърво, пропитанного високо качество, напоена с ленено масло или емулсия.

Икономичен материал за гардероба от гипсокартон. Въпреки това, Кабинетът ще заемат много място, защото гипсокартон е определено, свързани с поддържащи структури.

Попълване на

При оборудване на гардероби, не трябва да забравяме за функционалност и практичност на всички елементи за по-удобно ползване на жилищни помещения на всички членове на семейството. Успешното изпълнение на проекта ще помогне да се организира пространството така, какво облекло да се съхранява отделно, но в еднаква достъпност за всички членове на семейството.

Трябва да се обърне внимание на цвета на мебелите. Декорирани в светли цветове ще ви помогне да направите малка съблекалнята е много по-просторно. Изберете дрехи на светъл фон е много по-лесно. Мебели класически тъмни нюанси ще направят интериора просторен дрешник с прозорец. Добре, да се постави малък диван, за да седне и да се мисли за пътя. За контакт с боса на пода в съблекалнята може да бъде покрит с килим или мокет.

Това е много важно, така че поне едно огледало в цял ръст, който ще помогне да се вземат предвид всички нюанси на избрания костюм, а също и да увеличите визуално големината на помещението. Ако размерът на обличане не позволяват вграждане на огледало, което трябва да направите огледални врати. Това решение позволява визуално да увеличи размера на помещението, където е отделена дрешник.

Днес, много фирми произвеждат съдържание за съхранение. В зависимост от възможности, можете да закупите готов комплект. Можете да получите комплект само най-необходимите.

В съблекалнята не може да мине без щанги за закачане на дрехи, разположени хоризонтално на различна височина. За палта и рокли, те са на надморска височина от 175-180 см за мъжките ризи, на височина от 100 см барабани за детски дрехи, като се има предвид растежа на бебето трябва да се коригира височината.

Облекло чекмеджета за съхранение на различни размери и разположение. За простота на използване и пълен преглед на съдържанието на тези кутии трябва да бъдат пренесени напред напълно. За съхранение на малки предмети в гардероба дойде прозрачни пластмасови правоъгълни кошници с различни размери.

При използване на brusnice всичко ще остане компактно да се сгъне и леко се избутва.

Мъжете непременно ще дойде по-удобно с елемент на галлюцинировать. Връзка ще остане в перфектно състояние, не напутал и не ще се сгуша.

Специални модули обувницу ви позволяват да публикувате обувки под малък ъгъл, за да му е лесно да мисли. Благодарение на този модул, цялата обувки ще бъдат защитени от прах и напрежение, леко.

Полезен за разнообразие от кошници, в които да сложите за съхранение на всички необходими. Като материал за кошници най-подходяща прозрачна пластмаса, чрез който по-лесно да видите това, което се крие вътре.

Всяка дрешник предполага наличието на рафтове за дрехи и дрехи с различни размери. Големи чекмеджета добре да поставите в горната част, и да ги сложите на рафта предмети. Малки рафтове за стартиране на неща, удобно поставен на нивото на очите.

Добра идея, за да се гарантира, че големи отделения за съхранение на четки, кофи, прахосмукачка, дъска за гладене и други необходими продукти за грижа за дрехи и подслон.

Цена

Строги изисквания за устройство вградени шкафове няма. Крайната цена на външна и вътрешна гарнитурата ще зависи от желания, фантазии и финансовите възможности на собственика на жилището. Ако има съмнения в уменията си, тогава по-добре да покани специалисти и да се направи вграден гардероб персонализирани.

Има предимство в самостоятелно вграждане на гардероб със собствените си ръце, без да се използват услугите на професионалисти. В този случай всички модули могат да бъдат свободно комбинирани, въз основа на техните лични нужди, спестява доста пари.

Интересни решения и варианти на интериорни гардероб

Дизайн дрешник трябва да се впише хармонично в цялостния дизайн на дома. Съществуват различни стилистични решения за устройство на обличане. Най-популярните от тях — класически и съвременен.

Вграден гардероб, изпълнен в класически стил, изпълнен с рафтове и други изделия от дървен материал. При наличието на финансови възможности – от луксозни дърво. Стената с куки и други приспособления могат да бъдат затворени с дървени панели и стени.

Например, италианските производители на мебели предлагат обичай удобен и безопасен дресинг от специално обработено дърво. Проектиране на гардероби предполага наличието на ергономични мебели, боядисани в различни нюанси и е украсена с ръчно изработени детайли.

Тоалетна в съвременен стил, оборудвани с алуминиеви конструкции, които са пълни рафтове от боядисано дърво, леки пластмасови кутии, закачалки, куки и други елементи. Резултатът е гъвкав дизайн, кои елементи при необходимост, можете да събирате различни. Рационално, такава, дрешник, ще отговарят в малка и една голяма стая.