Висящи осветителни тела за кухня

Създаване на правилно осветление в стаята си-това е важно и трябва да бъде платена в този процес особено внимание. Използването на различни осветителни тела, аплици и полилеи позволява да се определи най-функционални зони в кухнята.

Днес производителите представят широка гама от осветителни тела на достъпна цена, от които можете да изберете модел в съответствие с интериора на помещението и вашите предпочитания. Един от най-популярните видове са висящи осветителни тела.

Характеристики и предимства

По принцип, висящи осветителни тела често се използват за украса на храна. Такива елементи са добре изолирани работна свободни зони, което е много важно за съвременни интериори. Предимство висулка-това е не само стилен дизайн, но и висока функционалност.

Ако видите много примери за обустройству съвременни интериори, може да се види, че в повечето случаи, използвайки различни нива на осветление. Общата система се използва рядко. Днес дизайнерите се опитват да се изключи опции като огромни и задните светлини, особено в кухненски интериори. Това не е твърде удобен и съвременни интериори, това не изглежда уместно.

Що се отнася до предимствата на привесное осветление, стойки за да подчертае следните точки:

    широка гама от избор;
    можете да използвате както на малки, така и големи помещения;
    е предназначен за продължителна употреба.

Съвременните продукти от различни марки са интересен и оригинален дизайн. Сред широка гама можете да изберете, както класически, така и новите тенденции в интериорния дизайн.

загрузка...

Разновидности

Ако искате да се допълват кухнята, интериорни елементи, като например висящи осветителни тела, вие трябва да се запознаете с основните видове продукти. – Популярните и стилни модели на въжетата. Основно, те се използват в малки количества, и ги има на функционални зони в кухнята (за хранене, или работен). Основното предимство на изделия е високата производителност.

Често за декориране на кухня се използват таван възможности на осветителни тела. Като цяло, тези модели се използват в просторни помещения. Това е от традиционните продукти, че съвременните производители на постоянно подобряване и използват нови идеи, за да създадете интересен и стилен дизайн, елементи на осветление. Често тези модели са в комплект дистанционно.

Не по-малка популярност се ползват продукти-закачалки. За да инсталирате използвате цевки или специална схема. В основата на тези лампи се използват за големи модерни кухни.

Ако искате ясно подчертават функционални зони в кухнята, добър вариант за това ще е тройната модел на окачването. Най-често тези системи са монтирани в така наречените „острови“. Тези таблици се използват както за работа, така и за хранене.

Идеален избор за кухня в съвременен дизайн на осветителни тела и на дълги скобите. Те перфектно допълват стилен интериор, което го прави по-хармонични. Тези малки елементи позволяват правилно да разпредели пространството на кухнята.

Най-популярни са led светлини. Тези опции не се използват като основно осветление, но те перфектно допълват интериора. Видове светодиоди играят ролята на допълнителни декоративни елементи. Те могат да бъдат единични (точка настаняване), или са поставени по периметъра на кухня.

Най-добрият вариант за тази стая-това е регулируем модел. Основното предимство на тези продукти е в това, че потока на светлина може да бъдат изпратени в различни посоки. Тези възможности са доста удобни за използване, и е намерил своето приложение в много интериорни стилове.

Цвят

Разглеждах подходящи за окачване на стоки за кухнята, специално внимание трябва да се обърне на цвят. По принцип, цвят на корпуса се подбират въз основа на интериора на стаята. Ярки възможности, като оранжево, червено, жълто, най-добър в комбинация с подходящ дизайн. Тези цветове се допълват бял интериор. Но не си струва да се претоварвайте стая прекомерно ярки детайли, но с помощта на тези тела може да се създаде ярко изразени акценти.

Класически нюанси – бяло, черно, сиво – добре да се използва в интериора на хай-тек и минимализъм. Специално внимание трябва да се обърне на жилищно-беше прекрасен и изчистени линии, елегантен дизайн и същия размер (ако това е двойно или тройно модели).

Също така по време на закупуването попитам, има ли такива системи на допълнителни възможности. В основата на съвременните модели имат няколко режима на осветление, различни нюанси. Червено, лилаво, синьо – всички тези цветове ще добави оригиналност в интериора.

Материали

Създаване на кулон с помощта на различни материали. Често в основата изделия се прилага стъкло. Той има отлични експлоатационни характеристики, устойчиви на висока температура, лесен за почистване. Основното предимство на това стъкло е добра предаване на светлината.

За създаването на модерни и стилни модели често използвани хартия. Като цяло, тези опции се използват само за декорация на интериора. За създаване на тавана използван висококачествен и издръжлив видове хартия. В крайна сметка, осветителни тела от този материал се срещат в интериорния дизайн в източна посока.

Най-разпространеният и популярен материал за производството на тези продукти е от пластмаса. Основните предимства са здравина, издръжливост и качество. Още един атрактивен плюс на тези продукти – достъпна цена. Дори и най-стилни и оригинални версии няма да бъде скъпо.

Съвременните производители често използват за производство на осветителни тела от плат. Продукти в този стил, хармонично прилепване в интериор в стил прованс. Но трябва да се има предвид този момент, че материята събира много прах.

Инсталация със собствените си ръце

Магазини, които продават висулка, често предлагат на клиентите си и допълнителна услуга – инсталация. Работата, извършена от специалистите за една малка стойност. Но ако имате умения и способност по отношение на монтирането на осветителни тела, инсталацията може да се извършва самостоятелно.

Първо трябва да се направи подробна схема и отбелязване на разположение на осветителни тела. Между елементите и повърхността трябва да е нормалното разстояние за правилна инсталация.

Най-добре да изберете лампи с обща тел. Тези елементи са свързани отделно, което позволява да се избегне пренапрежение в мрежата. Ако лампите са общо кабели, те могат бързо да загубят своите функционални качества. За да се избегнат подобни проблеми, трябва да използвате преса.

След това проводници се свързват с ядрото на мрежата, ефективно и внимателно която свързва всички елементи в съответствие с инструкциите.

Преглед на производители

Към днешна дата има много различни компании от различни страни се занимава с производство на висящи осветителни тела. Сред тях производители от Германия, Испания и т.н. Специално внимание трябва да се обърне на италиански производители, които са лидери в тази област. Осветителни тела съчетават в себе си високо качество и елегантен дизайн. Често се използва в конструкцията на скъпи декоративни елементи. Се прилага на основата на висококачествени и екологично чисти материали.

Трябва да се отбележи, че цената на тези продукти е доста висока, но цената винаги се дължи на добрите резултати.

Добър избор за кухня ще тела 15016 Толедо. Двойни и тройни система е идеална добавка за класическия интериор, придава мекота и топлина. Лампи с кремави нюанси се съчетават добре със светли и тъмни тонове в дизайна.

Един от най-оригиналните и интересни дизайнерски бижута Tiffany. Комбинация от няколко сенки, линии и мозайка на всички, които са отличителни черти на продукта. Такива възможности са идеални за съвременни пространства и интериор в провинциален стил (най-популярни днес).

Ако вашата кухня е оформена в елегантен и строг дизайн, специално внимание трябва да се обърне на немските производители. Осветителни тела изпълнени в класически цветове и е в състояние да изненада с оригинална ассиметричной форма. Най-интересен и стилен външен вид троичной система.

Не отстъпва на оригиналност и испански производители на осветителни елементи. По принцип, дизайнери, модели предпочитате злато, сребро и матирана повърхност. Осветителни тела добавя модерната кухня и ще ви помогне да определите важни функционални зони.

Интересни решения в интериора

Днес висящи осветителни тела са широко използвани за проектиране на кухни. Продукти могат да се допълват класически, модерни и етнически райони, но това трябва да бъде направено правилно.

    По принцип, за да създаде хармонична атмосфера в повечето случаи се използват окачени възможности. Ако искате да се допълват ярки класически интериор, най-добре да се даде предимство на продуктите на осветление, в тъмна обвивка. Добър избор за тази зона ще видове тавани. Допълване на модерен и нестандартен интериорен стил като таванско помещение, си струва да експериментират. Това е посоката, обича оригиналност и смело се хвърля всички обикновени и скучни идеи. Висящи лампи трябва да бъде асиметрична форма, което придава необичаен интериор. Можете да отдават предпочитание на опции, изпълнени по строга геометрия, но в този случай трябва да се обърне внимание на цвета на корпуса. Кухня в стил минимализъм може да бъде украсена с красиви твърди възможности. Висящи модели, по-добре е да поставите върху масата.