Всичко за Бучиниш: описание на растения и характеристиките на употребата на наркотици

Изглежда, Бучиниш, което трябва да знае всеки!

Каниин различни хора наричат див магданоз, Дягиль кучета и други имена. Това е тревисто двугодишен растение от вида, принадлежащи към семейството Umbelliferae. Той може да бъде намерен в Северна Африка, Европа и Азия. Той е в Русия – в група, която има умерените и топлите климатични зони. Растението е с добра способност за формирането на мед, но в резултат на този продукт е отровен.

Жизнен цикъл на културата

В първата година от живота на растението е формирането на корен за контакт, която се образува от листата на перистого тип.

Внимание! Външно те наподобяват магданоз.

Листата на Бучиниш приличат на зелените

Ако случайно го използвате като зеленина, те могат да бъдат отровни. Поради това, че листата имат горчив вкус и неприятна миризма, често се бърка с безобидно ядливи треви. На стъблото може да се види съцветия във форма на чадър, а плодовете приличат на семена от копър, анасон. Понякога този вид от магданоз могат да бъдат объркани с Дягиль-лечебно растение, което расте на поляната.

15

Общо описание на растения

Кореновата система е подобна на вретено, цвят – белезникав. Стъблото е различно разклонена структура, оборудвана с каналите, куха отвътре и височина от 60 до 180 см

загрузка...

Понякога на стеблото се образува филм слуз, а долу червеникаво-кафяви петна.

Отличителна черта на Бучиниш – кафяви петна върху стеблото

Листата са разположени по опашката и достигат на дължина 30-60 виж цветовете са бели, дребни, в зонтиках съцветия четка, отнасящи се до вида. Всяко съцветие има от 12 до 20 лъчи, които леко грапава.

15

Опасност за растенията?

В състава на култура има голям брой токсични вещества. Най-голямата им част се състои от алкалоиди. Те притежават паралитическим ефект и може да запази своята активност дори и в сухо състояние, първи в отвари и настойки, които са приготвени за терапевтични цели.

Изсушен Бучиниш

Наистина, растението е изключително опасно и нелеп лечение може да доведе до реанимация, така че е строго забранено да се отдадете на самолечение. Преди употребата на всяко лекарство на базата на това растение трябва да се консултирате със специалист, който ще каже, дали имате някакви противопоказания.

Странични ефекти и противопоказания

Ако се вземат предвид токсичността на това растение и неговото въздействие върху организма, може да се отбележи наличието на голям брой противопоказания за употреба. Че дошъл на отравяне могат да се показват следните симптоми:

сухота в устата; усещане за парене в гърлото; затруднено дишане, със затруднено издишване; потрепване на отделните мускулни; не мога да понасям рефлекс, гадене и диспепсия; метеоризъм; повишено изпотяване; зачервяване на лицето; виене на свят.

Важно! Ако използвате препарати на базата на това растение, струва си да се отбележи, че дори в терапевтични дози може да бъде повишено налягане се увеличава ритъма и силата на сърдечните съкращения.

Отровни чадъри

Медицинско приложение

Древните медицински източници казват,, че Бучиниш отдавна се използва от много народни лечители.

Бучиниш в медицинския речник

Кратък списък на условията, при които лечението с помощта на това растение доведе до забележителни резултати:

Туморните процеси и някои уплътнения жлези (на лимфната система, щитовидната жлеза, на простатата и на гърдата). Онкологические заболявания откъде идват, особено ако те се отнасят към областта на акушерството рак (на матката, на гърдата). Терапия застой процеси и туморните състояния на стомаха, черния дроб, далака и панкреаса. Заболявания на нервната система. Инфекциозни процеси в организма. Хемороиди и заболявания на половата сфера. Външни заболявания – в този случай растението се прилагат под формата на компреси, вани, припарок. Очна състояние.

Така че, ако всички тези държави са били използвани Бучиниш, което допринесе за по-бързото възстановяване и подобряване на цялостното ви здраве.

Пресни листа

Този състав може да се използва за външно приложение под формата на пресни листа, които трябва да се свържете ставите или втвърдени.

Така изглежда възрастните растения

Това се прави три или четири пъти на ден. Той е най-удобен за провеждане на лечебни мероприятия с екстракт от масло. Трябва да се подготви суха трева и се изсипва 0,5 литра на растително масло, след това да се влеят в продължение на три седмици.

Асортимент от лекарствени средства на базата на Бучиниш доста широко

Съвет! Можете да се подготви по-ефективна структура, ако вие настоявате на масло от плодовете на тази култура е в размер на 1/3 от резервоара. Преди да използвате настойка се разрежда с прясно масло в съотношение 1:2 и се използва за припарок при туморните процеси, натъртвания, тромбофлебите, болки в ставите, рак и рака.

Трябва да се вземат предвид?

    Бучиниш – растение, което изисква много внимателно методи на лечение. Традиционно, на външни обработки, използването на този състав е напълно безопасно. Обичайната схема на лечение е прилагането в по две капки тинктура в супена лъжица вода трябва да се приема до 5 пъти на ден преди ядене. При необходимост дозата може да се увеличи до 10 капки.

Внимание! Използва лекарство и за подобряване на имунната система – в този случай дозата трябва да бъде минимална.

15