Завеси за беседки, кой да избера? снимки на нови продукти с изключителен дизайн, външна щори

Най-доброто място от градския шум, ще се превърне в красива беседка (веранда) в страната. За да се спаси от пек, или да се създаде комфортна среда за среща на роднини и приятели ще ви помогнат завеси.

Функции и видове щори

Завеси в беседка-това е оригинален елемент от дизайна. Те трябва да носят естетическа функция и изпълни няколко задачи:

    за защита от слънцето, насекоми и любопитни очи; стрес предимства и недостатъци изглаждане дизайн; топлината вътре в тестето, когато става хладно и влажно; здравина на материала, за да издържат на силни ветрове; хармония с другите елементи на интериорния дизайн, прекрасна комбинация от общия ансамбъл, и озеленена градина (в дома).

За украса на беседки често да изберете нюанси на природата. Ярки цветове придават лекота.

Производителите предлагат различни видове щори: руло, плат, PVC, тенти, защитен.

загрузка...

Тъканта на листа

За открити конструкции, външни щори-това е най-добрият вариант за вентилация, за да създаде максимален комфорт за почивка. Смел акцент ще бъде материали като коприна, мек шифон или органза. Но те са само в топлото време на годината, силни ветрове и пране ограничава срок на експлоатация до 5-6 сезона.

Въздушна тъкан ще напомня на платната, която идеално ще се впишат в средиземноморски вкус.

За любителите на Изток и арабските приказки Шахерезады, най-добрата идея, която ще се превърне в украса на кръглата огромна бяла беседка с навес. Освен това, препоръчително е да се мотае завеси от подобна тъкан. Така създават усещането за приказен замък.

Ако има възможност най-добре да закупите 2 вида щори: всеки ден и за празници, специални случаи. Така за годишнина или друго събитие още по-ефектни елегантни завеси, за да изненада приятелите и гостите, нали са разположени акцентите.

Оригинално решение на снимка беседка с пердета.

Съвет! Плътни тъкани като лен или ТИК, по-тежки, дизайнерите препоръчват да висят под формата на римски щори, образувайки красиви гънки.

За по-хладните дни на добра комбинация от нюанси, когато тъканите са с различна консистенция и плътност. Необичайно решение е „Blackkout“, когато той създава интересен ефект, ден и нощ“ с прозрачен воал.

Репеленти тънки прозрачни завеси след измиване трябва да спя разтворим във вода със специални средства. Купуват ги в центрове за градинари.

Акрилни платове

Цялата материя се състои от акрилни добра вода-репеленти, тяхната плътност 280 г/м2. Тези картини разсейва слънчевите лъчи с необичайно светлинен ефект, тя ще промени облика на помещението.

Твърдостта на материала-това е единственият му недостатък, така че много сгъваем за съхранение с течение на времето ще доведе до огъване на пукнатини и заломы. Материал предпазва от ярка светлина, но бурята завеси съблече.

Завеси от поименно

Често може да се види и ролетни щори от меки материали, които не пропускат светлина. Това е добър вариант за отворени проекти, те лесно се свиват в един свитък с малки размери.

Щори от бамбук

Винаги оценявам естествени материали като слама, коноп или бамбук, те ще създадат еко-стил, Ако на верандата, изработени от дърво. Бамбукови щори за беседки отговарят на всеки дизайн.

Това е идеалното решение за тези, които се стремят към оригиналност и креативност. Те ще бъдат леко разсейване на светлината ден, въвеждането на романтиката във всяко пространство. Добра алтернатива традиция ще вертикални или хоризонтални бамбукови щори.

Защитни завеси

В лошо време по-добре да има защитни завеси са отворени, и те запазват топлината. За допълнителна топлина може да се включи нагревателя, топлината ще продължи. Завеси сенници – отлична бариера срещу всякакви насекоми, дъжд и силен вятър да не се превърне в пречка за почивка сред природата.

Брезентовым навес се радва на популярност, поради многоаспектността, тя е направена от платно или лавсан, покрити с PVC фолио.

Продават се тряпочки от синтетика, или акрил с тефлоново покритие със специални лакове. Това осигурява максимална устойчивост на изгаряне от слънцето, в преработен материал, може да издържа температури от -25 ° С до +60 ° C.

PVC завеси

Надежден и отбраната трябва да бъде PVC завеси за тераси или беседка, те лесно издържат на всякакви натоварвания и лошо време с вятъра. Тези щори се използва през цялата година, те не се страхуват от температурен шок.

Ефирни завеси създават високомерие стая. Сега в продажба голям избор от цветове. Стилно украсяват беседки с цветен или прозрачен картините от PVC. В цветни тъкани, за да добавите кърпа Кордная.

За практичността и качеството на тези щори е много по-практични аналози:

    леки, но се отличават с висока здравина, добре опъната, запазвайки първоначалната си форма, лесен за носене влажно време; лесно шиене.

За да се изключи мръсотията от тези тъкани, трябва да избършете ги с кърпа, която трябва да бъде смочена в сапунен разтвор. Ако има дефект, лесно се отстранява с помощта на обикновеното лепило за PVC.

Външно и има меки щори от PVC, въпреки че подобно на плат завеси, но те могат да повишат или вратовръзка.

Оригинален външен вид на продукта, който съчетава в себе си един прозрачен плат с Цвят. Такива необичайни поставяне врати правят конструкцията по-мека и по-удобно.

Луксозна беседка

Десетки варианти на дизайн, беседки ще създаде уютен дом-като аура за крайградски отдих. Романтично ще изглежда газова тъкан светли, цвят можете да изберете за всеки вкус.

За да се ориентирате правилно, е препоръчително да го видите модни списания, за да намерят най-подходящия сайтове. Така ще бъде по-лесно намиране на стил и цвят на дизайна. За по-голям комфорт често избират светли тъкани.

Ако искате натурален, органичен цветна фигура на пердета, така че интериорът ще продължи селски пейзаж.

Кой не обича черно-бели тонове, за да внесе приятно разнообразие в атмосферата, ще се нуждаем от плат контрастни цветове или шарки. Ярки наситени цветове ще направят празнично настроение, те никога не може да бъде скучно.

Съвет! Тон на избор трябва да бъде такава, че беседка не е извънземно елемент в крайградски район, тя трябва да се впише хармонично в цялостния дизайн на целия ансамбъл.

Правилно подбраните завеси създават атмосфера на комфорт, домашен уют и топлина. Те ще дадат отлична възможност да диша чист въздух и да се отпуснете, наслаждавайки се на околния пейзаж.

Колекция от снимки на пердета за беседки.

Снимка завеси за беседки